Merhaba arkadaşlar 1.3 mjt 90 hp GP sahibiyim fun donanımı (16" jant + 195/55/R 16 bridgestone turanza). Benim problemim hızlanma ve yol tutuşu ile ilgili aracın hızlanması güzel fakat 2. viteste hızlanırken bir boşluk yapıyor turbo lag mı bilmiyorum bunu ama 2500-3000 devir arasında çok küçük bi boşluk yapıktan sonra tekrar hızlanıyor. Aracı alalı 1 hafta olmadı 400 km daha ilk günlerde sanki çekiş daha iyiydi. Sonra bazı virajlarda sert frenlemelerde araç beni baya korkutuyor açıkçası. Önceden şahin kullanırdım nerede kayıp nerede kaymayacagını biliyordum fakat bu öyle deil yani yol tutuş tmm güzel diyolar fakat bir iki zorlamamda şahinin kayacagı gibi bu da kayıyor sizce biraz daha ii olması lazım değilmiydi bunun ? ki fun donanımında daha sportif süspansiyon var. Lastik havalarımı hiç kontrol etmedim daha bi ara bakacam bu da yapıyo olabilir ama görünüş itibari ile lastiklerim bana biraz inik geliyor. Yardımlarınızı tecrübelerinizi bekliyorum teşekkür ederim..
Arkadaşlar aracı servise götürmeyi serviste test sürüşü yapmalarını isticem. Yani merak ediyorum t-jet te süspansiyon olarak aynı sadece lastikler 205e 17" yani o araç nasıl tutunuyor yola?