Continental ContiEcoContact 3 185/65/15 88 T - M L
Continental ContiEcoContact 3 185/65/15 88 T
Sizce bu lastik nasıldır?
Dün aracıma yukarıdaki ebadlardan 4 adet taktırdım.
100 km yol yaptım lastiler kesinlikle ses yapmıyor virajlarda olağanüstü manevra kabiliyeti var araç kalkş ve duruş performansı deli arttı. Önceki lastiklerim yine aynı ebad yarımlamış ömürlü lassa idi çok sert ve titreşimi hissettiren bir lastikti.
Continental ContiEcoContact 3 185/65/15 88 T peşin tek çekim 570 liraya taktırdım kdv indirimli fiyatı buymuş tabii 880 lira dediler kdv den önceki fiyatı ama yalan her zamanki gibi lastikçilerin fiyat çakallığı bu değiştirdiğim şimdiye kadar 5. sıfır lastikler tek kuruş indirim yapılmadı söylenen fiyat pazarlıksız tek rakamdı. Micheline gittim onlar da aynı ebat lastiklere 700 lira çektiler ve tek kuruş indirmediler.
Kredi kartı tek çekim verdimgim rakam 570 lira eğer nakit verseydim 550 lira olacakmış lastiklerin sonundaki uzantı ise ML yani Continental ContiEcoContact 3 185/65/15 88 T ML
sondaki ML ne demek onu da bilmiyorum açıkçası
Continental lastikleri de diğer firmalar gibi 1 yıl ücretsiz yol yardımı hizmeti sunuyor bunun için size bir kart veriyorlar (banka kartı gibi)
Lastikler Aşşağıdaki desendeler sanırım yazlık lastik ancak kışın da kullanılabilir dediler ne kadar doğru bilemiyorum araştırma fırsatı bulamadım.
üretim tarihi 2008 in 40. haftasında üretim yeri Fransa Continental ContiEcoContact 3 185/65/15 88 T son çıkan desenli tekerleği
Grande Punto için olan bu lastik için görüşleriniz nelerdir? Fikir beyan ettiğiniz için teşekkür ederim.