Garanti kapsamın da hangileri dahil?
Merhabalar, bu forumda okuduğum pek çok kronik hata benim arabada da bulunmak. bunları sıralayacak olursam acaba hangilerini garanti kapsamında değiştirebilirim?
TAVANDA PAS
aracın içinde tavana bakınca pek çok pas lekesi var, sanki bir yerlerden su girmişte araca; tavandaki döşemede pas yapmış.
ARKA KAPI KOLLARI
Arka kapılar zor açılıyor. Belli bir noktası var :) ordan asılmayınca kapılarda açılmıyor. Bosta çekip duruyorsun kolları tık yok.
DİREKSİYON MİLİ
Ben anlamadım ama götürdüğüm servistekiler direksiyon milimin değişmesi gerektiğini söyledirler. bi tıkırtı bir ses varmış. Ben duymadım nedense ama var demekki. Ayrıca sanki City motorum ara sıra devre dışı kalıyor. Çünki ağırlasıyor bazen.
TORPİDO KAPAĞI
Kapak yerinde durmuyor, sol tarafı daha aşagıda duruyor, ordan bastırmayıncada kapanmıyor.
ARKA SİLECEKTEN GELEN SES
Aracın arka silecekleri çalıştığında her zaman olmayan garip bir ses var. böyle bir elektirik cızırtısı şeklinde, sanki bir tek şase yapıp kesiliyor sürekli, garip bi durum.
ARABANIN GÖĞSÜNDEN GELEN ZIRILTI
Buda çok kişide var. arabanın göğsünün sağından solundan bazen zırıltılar gelip duruyor. iki tokat atınca susuyor.
FAR UYARI LAMBASI
Bu ışıkta bir kere yandı ama bidada yanmadı. farlardada bir sorun yok ne hikmet yandıysa.
HAVA KAÇIRAN SİBOBLAR
Arabanın tekerlerdeki siboblar fazla basıncı kaldırmıyor sanırım. Bir bozukluk var gibi. 3-4 günde bir 32 bar hava basıyorum tekrar 25-26 ya düşüyorlar.
Bunlardan hangileri garanti kapsamında halloluyor?