Acil yardım. Grande Punto alacağım
Arkadaşlar sitenize ilk defa gelmiyorum dah evvelde geliyordum lakin ozamanlar imreniyordum punto ya. Şu an allah kısmet ederse bu hafta hatta 2 gün içinde gidip imzayı atıcam punto sahibi olucağım gerçi araç teslimi mayısa kadar sürebilir. Size bir sorum vardı acil olarak bilgilendire bilirseniz sevinirim.
1. en önemli sorum: bu yıl başında arkadaşım 95 hp starjet dynamic almıştı, o paket opsiyon falan istememişti ama onda esp asr hillholder var. Standart olarak. Fakat ben fiatın şu anki donanım listesinde yazmıyor. Birmot a sordum o paket oalrak ayrı para vericeksiniz diyor. starjet dynemic te alsam fire dynamic te alsam o paket standart olarak yokmuş para vermem gerekiyormuş. Şimdi gercekte varmı yokmu. ? Çünkü varsa starjet alıcam yosa fire alıp paketi ekletcem. Bu benim için ail öncelikli sorundur. Çünkü çarşamda günü hangi araca yazılcağımı belirlicek. Lütfen bu konuda resmi bilgisi olan varsa sevinirim. (fiyat çağrı merkesindede aynı şeyi söylediler. alanlar varmış eskiden varmıydı dediğimdede olmadı olmucakta dediler.) :(
2. 77 fire dynamic ile 95 starjet dynamic Sizce hangisi? Ben şehir dışı çok kullanan biri değilim ama arabayı hep yüksek devir kullanıyorum. farklar ve dez avantajları nedir.
ilginiz için teşekkür ederim.