Direksiyon Ara Bağlantı Mili Değişimi Kampanyası
Arkadaşlar geçen Cuma günü daha önce hiç gitmediğim Yetkili bir Fiat servisi tarafından arandım, Arayan servis görevlisi bayan Puntoların Direksiyon Ara Bağlantı Millerinde problem olduğunu ve ücretsiz kampanya dahilinde değişimi için araçları servise çağırdıklarını belirtti. Bende geçen yaz Evsan servisine bakıma gittiğimde Direksiyon Milinin değişmiş olabileceğini dolayısıyla konuyu bir araştırıp öyle aracımı getirmek istediğimi belirttim, işin gerçeği tanımadığım bilmediğim bir servise aracımı hemen gözüm kapalı götürmek istemedim. Her zaman gittiğim servisimde kapandığı için konuyla ilgili bilgi almak için Fiat müşteri hizmetlerini aradım sağolsunlar bugün geri dönüş yaptılar, araç bilgilerimi kontrol edince Direksiyon Milinin tahmin ettiğim gibi geçen yaz kampanyadan değiştirildiğini ama Bu defa değişecek parçanın Direksiyon Mili Ara Bağlantısı diye bir parça olduğunu daha detaylı bilgi içinde servis Teknik danışmanlarıyla irtibata geçmemi söylediler, bu konu hakkında henüz herhangi bir servisle görüşmüş değilim.
Benim öğrenmek istediğim forumdan yakın tarihlerde böyle bir değişim için aranan yada değişim için giden arkadaşlar oldumu? ve bu değişimi yapılacak parça geçen yıl değiştirdiğim Direksiyon Milinden farklı bir parçamıdır? Bilgisi olan arkadaşlar paylaşırlarsa sevinirim...