Arkadaslar, aranizda GPS kullanan var mi? Hangi marka/modeli tavsiye edersiniz?
Printable View
Arkadaslar, aranizda GPS kullanan var mi? Hangi marka/modeli tavsiye edersiniz?
valla bence ebay e bak hem ucuz, hem alternatifi cok, ben aldim 134 dolara bluetooth dahil hersey var ve harika turkiyeye gidip gelirken, rusya icerisinde kullaniyorum, (bu arada rusyada yasiyorum) markasiz
windows mobile işletim sistemli telefonum var içerisinde igo adlı navigasyon programı yüklü gayet kullanışlı ve rahat ,güncel haritaları yükleyip kullanabiliyorum.
Tesekkurler arkadaslar. Ben de gitti-gidiyor'dan baktim birkac tane, 80 milyondan 600 milyona kadar GPS var; sanirim cihazin destekledigi uydu sayisi ve uyduyu bulma hizina gore degisiyor fiyatlari.
igo'lu birkac model vardi, alici gozuyle bir kere daha bakayim ;)
ben kullanıyorum. gps-navigasyon cihazı alırken, hangi yazılımı kullandığı ve hangi haritayı kullandığı cihazdan daha önemlidir. piyasada en çok tutulan yazılım IGO8, harita olarakta BAŞARSOFT(10.2008) tur. bu kriterde değerlendirirsen en uygun fiyatlı ürün NAVITECH P110 dür. MEDIAMARKT tan 259tl ye alabilirsin. 01.2011 yılına kadarda güncelleştirmesi ücretsiz. sadece araç kiti biraz kalitesiz onun haricinde çok güzel bir cihaz. tavsiye ederim.
Bende 1,5 yıldır Navia NS-1020 modelini kullanıyorum. Ben Hepsiburada.com'dan almıştım. Gayet memnunum.
Serdar abinin GPS si güzel duruyor Fiyatıda uygunmus
Garmin nüvi 200 kullanıyorum ve güzel ama benim tavsiyem 3.5 inch alma, ufak kalıyor ve ekrana daha fazla bakman gerekiyor. 4.3 alman tavsiye ederim...
Cevaplar icin tesekkurler arkadaslar. Asagidaki cihazda karar kildim:
Hepsiburada.com : NEXT YE-G 708 NAVİGASYON CİHAZI (4.3? LCD, FotoNav, 1GB Dahili Bellek, 16GB SDHC Desteği, iGO8.3, FM Verici, Müzik ve Video Çalar, E-Kitap?) | Oto Aksesuar
- IGO8 + Basarsoft, 2008.10 haritasi yuklu, 2010 sonuna kadar harita guncelleme ucretsiz,
- Ekrani 4.3"
- vs.
Next markasi ile ilgili cok iyi yorumlar okudum internette, umarim bir sorun cikmaz ;) Cihaz elime gecince izlenimlerimi ekleyecegim.
Güzel bi tercih bence gibi duruyor montajdan sonra ilk izlenimlerini ve resimlerini paylasırsan sevinirim.