-
Yeni Grande Punto'nun Fotoğrafları
-
font değişti sanırım sadece ben pek bişi göremedim.
ekleme:gri renkli şerit ve kapı açma yeri birde sanırım.
-
gözüme çarpan bişey yok. ya da ben göremedim
-
pek de bir değişiklik var sayılmaz.
-
gosterge paneli activelere mp3 player kapı ve torpido kolu herhalde en onemlisi active mp3 player takılması
-
Bunlar galiba İtalyadaki versiyonlar. Kapı açma kolları ve MP3 player Tr'ye gelmeyebilir. gelse bile kaydadeğer hiçbişey yok. Göstergelerin de sadece font'u değişmiş denildiği gibi. Ben şöyle alüminyum çerçeveli bişeyler bekliyordum doğrusu. (redline yine yok 8D)
-
Bu gösterge tablosu git gide kötüleşiyor arkadaşlar.Bence oldukça kötü:(Tabi zevkler farklıdır.Diğer değişiklikler fena değil.
Alialgan teşekkürler paylaşıma.Günlerdir konuşulan bir konuya açıklık getirdin:)
-
Alıntı:
ABNEW Nickli Üyeden Alıntı
Bu gösterge tablosu git gide kötüleşiyor arkadaşlar.Bence oldukça kötü:(Tabi zevkler farklıdır.Diğer değişiklikler fena değil.
Alialgan teşekkürler paylaşıma.Günlerdir konuşulan bir konuya açıklık getirdin:)
sağol abi...sana katılıyorum... özellikle devir saatindeki font büyümesi ne öyle yaa..
-
Gösterge tablosunu ben de pek beğenmedim .Sanırım bizim gelecek Dynamic de aynısı olacak .Bu arada hiç yeni dynamic resmi var mı ortalalıkta dolaşan.Active'i nihayet görbildim en azından :)
-
Orjinal--albenisi olan bir değişiklik yok gibi duruyor.
Bumudur yani yapacağınız makyaj :kar:
-
havalandırmada da değişiklik yapılmış üstünde parlak sey var havayı üfleyeceği yeri değiştiren zımbırtı .. artı olarak devir saatinin büyümesi dışında font şuankine göre biraz daha iyi ama genelde aman aman bi değişiklik olmamış tabii ..
-
bence rezalet. logo filan değiştirselermiş madem. eski göstergelerde ucuzlasa keşke
-
"difüzör ve el frenindeki krom detayları benim arabaya takmayı düşünüyorum ne dersiniz emotıonda ne değişiklik var acaba
-
Bence bu active değil. Dynamic.
Koltuklar falan dynamic koltuğu.Ayrıca vites topuzu deri kaplı.
Avrupada bizdeki gibi dijital klima standart değil sanırım.
-
belki activeler de deri topuz falan standart olmuştur:icon_question: ay daral geldi
-
-
-
Emeğine sağlık ama ben tıpkı buraya gelen modellerle dışarıya giden modeller arasında mutlaka bi farklılık olacağına inanıyorum. Activede yurtdışında sis farı bile orjinal olmasına rağmen Türkiyede dynamic ve emotionda vardı.
-
Active yurt dışında sis farı standart değildi....benim fotolar speed yani active donanımmm.
-
beyaz gösterge isteriz!!!!!!