Az önce geldim ben!!!:cool0000:
Araba sahibi olmaya karar verdim ama bir türlü model konusunda netleşemedim..
Bir anda karşıma bu site çıktı,paylaşım çok sıcak ve içten..
İnşallah güzel sohbetlerimiz olur hep beraber..:thankyou:
Printable View
Az önce geldim ben!!!:cool0000:
Araba sahibi olmaya karar verdim ama bir türlü model konusunda netleşemedim..
Bir anda karşıma bu site çıktı,paylaşım çok sıcak ve içten..
İnşallah güzel sohbetlerimiz olur hep beraber..:thankyou:
hoşgeldin umarım memnun kalırsın forumdan ve puntodan
çünki tavsiyem punto'dur
Hoşgeldin Gökçe, keyifli forumlar...
Hoş geldiniz, Model Konusunun netleşmesinde yardımcı oluruz;)
Aramıza hoşgeldin gökçe.. araç seçimin konusunda en doğru karşılaşacağın bilgiler ve paylaşımlar konusunda doğru yerdesin ki zaten söylemeye gerek yok ''benim ikinci grande punto'm ee bir üçüncüyüde görürüm diyorum keyifli paylaşımlar...! :)
Hoşgeldiniz Araç ile ilgili sorularınızı forumda bulabileceğinize eminim..
Şimdiden hayırlı olsun ..
aramıza hoşgeldin keyifli ve aktif forumlar
hoşgeldınız .....
120 bg egzotık kırmızı onerırım...
cok hoş ve cok agresıf bır makına :)
aramıza hoşgeldin
hoşgeldiniz ilk adımı üye olmakla atmışsın zaten şimdiden hayırlı olsun...
hoşgeldiniz. kesinlikle GP....
Forumumuza hoşgeldiniz. Arama kısmını kullanarak gerekli tüm bilgilere ulaşabilirsiniz.
Aramıza hoşgeldiniz. Bir kez kullanın GP'den kesinlikle vazgeçemeyeceksiniz :)
Aramıza hoşgeldiniz keyifli forumlar, araba almaya karar verdiyseniz Egzotik kırmızı punto'yu tavsiye ederim.
Gökçecim aramıza hosgeldın.jasmıne'nın hep dedıgı gıbı kazasız ve cezasız surusler dılegıyle...
Gp sahibi olursanız vazgeçemeyeceginize eminim ... Aramıza hoş geldiniz Gökçe Hanım
Ne kadar güzel bir karşılama böyle..
Herkese:thankyou: çok teşekkürler..
GP alın hayatın keyfine bakın :) kullanılmış alırsanız teknik sorunları en aza indirmek için mutlaka servis gözetiminde alın ve uzatılmış garantisini mutlaka yaptırın sıfır fiyatları oldukça düştü şu sıralar aslında tam fırsat zamanı.
Tekrar hoşgeldiniz mekanımıza sizi bir punto alarak puntocu olmaya davet ediyorum. :)
aramıza hoşgeldin gökçe :)
öncelikle keyifli ve aktif forumlar dilerim..gp almanı şiddetle tavsiye ederim seni asla yarı yolda bırakmaz..ayrıca ötv kalktıktan sonra bu fırsatı degerlendirebilecegin en güzel araclardan biridir..hemen karar verme iyice araştır tabiki.sitemizden her türlü bilgiyi temin edebilirsin..