Tek tuşla %10 tasarruf hemde bedava
arkadaşlar denedim aracımızdaki bir tuş varki bize kolaylık sağlıyor ama bilmeden bu tuşu sürekli açık tutuyoruz gerektiğinde basıp kullandığımızda %10 tasarruf sağlıyoruz bu bilgiyi denemek amacı ile aracımın gazı bitince aracıma 20 ytl. lik gas koydum ve aracım şehir içinde toplam 107.5 km yol aldığını gördüm ardından tekrar 20 ytl. lik gaz koydum ama bu sefer o tuşa basarak yani aracımızın bir özelliğini devre dışı bırakarak kullandım aracımın gazı bittiğinde aracımın 119.4 km gittiğini gördüm şimdi o tuşu söylüyorum...
CİTY MODUNDA DİREKSİYON ÇOK GÜZEL AMA ELEKTRİKLİ OLDUĞU İÇİN MOTORA GÜÇ BİNDİRİYOR BU SEBEB İLE ARAÇ DAHA FAZLA YAKIYOR.
aramızda bazı arkadaşlar muhakkak şöyle diyecektir 30 km. den sonra city devre dışı kalıyor neden daha çok yaksın ki (bende aynı şeyi söyledim :) ) servise sordum ve nedenini öğrendim city modu 30 km de nasıl çalışıyorsa 190 km de giderkende aynı şekilde çalışıyor. bu özelliği sadece park yaparken kullanmanızı öneririm başka arkadaşlarında denemesini mümkünse onlarda sonuçlarını buraya yazsın