Kırmak Servis Tam Bir Rezalet
Arkadaşlar 2 gün önce aracımdaki bazı sorunlara çözüm bulmak için servise gitmeye karar verdim.Aracımı Kırmak tan aldığım içinde onun servisini tercih ettim ama tam bir felaket...
Servise girdiğimde hemen bir çalışan geldi sorun ne diyo sordu anlatmaya başladım .:agiskavgasi:
1.Aracın tavanında belirli yerlerde lekeler var malüm (kronik sorun) arkadaşa gösterdim ve kronik sorun olduğunu diğer grandepuntolardada aynı sorunlar yaşandığını söyledim
Cevap:Buraya hergün grandepunto geliyor ilkez görüyorum.Tavan Pislenmiş Lekeleri Silerek Çıkarabilirsin :agri:
2-Neyse Sinirli Sinirli Teypi Gösterdim.Teyp in ışığı kontak kapanınca açık kalıyor ve Üstündeki işaretler 1,5 senede silindi dedim.
Cevap:Aracta Kullandığınız kokular,ve ön konsolu sildiğiniz ürünler yapardedi.
(halbuki koku sol tarafta ve teyp üzerini hiç bir ürünle silmediğimi söylediğim halde) yapacak bişey yok dedi.:whip0000:
vb vb......
Arkadaşlar bukadar lanet bir servis görmedim aracımı ordan aldığıma binlerce kes pişmanım.Bana önere bileceğiniz istanbul/anadolu yakasında bir servis varmı.Bu sorunlar Garantiden halledilemezmi ?
Teşekkürler.