Fiat kasko bir daha yaptırmam
Arkadaşlar dün Küçükbakkalköy'de Zübeyde Hanım öğretmen evinde spor salonuna gittim toplantı gibi bişi olduğundan arabamı otoparka almadılar bende mecbur ara sokakta bi yere park ettimdöndüğümde arka camı ve siliceğini kırdıklarını gördüm bagajı açınca arka cam tuz buz oldu ertesi gün allianz aradım bana anlaşmalı camcı ve fiat bayilerini önerdiler %30 a ek %15 ila %20 arasında extra kesinti yapılacağını sölediler neyse kıymak ta cam olduğunu sölediler oraya gittim isminin AYSUN olduğunu söyleyen hanım aracı orda servise bırakmam için elinden geleni yaptı tavrı burda yapmayız tavrıydı illa masrafları benim karşılamam gerektiğini allianzdan almamı söledi bende döndüm dolaştım Küçükyalı BİRMOTA döndüm burda ise ellerinde cam olmadığını sölediler TOFAŞ da da cam yokmuş İzmirden cam geliceğini yalnız iş akış şeması şöle Bugün gelirse Exper gelcek yarın onay verilecek sipariş verilecek belki pazartesi İzmirden cam gelcek yalnız şu çok ilginç camın kırık gelme olasılığı varmış öle bişi olursa cam geri döncek yenisi istenicek cam takılacak dosya kapatma için allianz dönülecek teslim için onay alınacak ben aracı anlicanız 15 gün de ancak alıcam aracımı almamın sebeplerinden biri de Servis kolaylığı idi ama şu ana kadar gördüğüm kadarıyla BİRMOTLARDA PARÇA OLMAMASI çok komik ayrıca ALLİANZ müşteri temsilcileri illa arabayı aldığım yere götürmemi diğer FİAT bayilerinin sorun çıkarabileceklerini sölemeleride çok ilginç bidaha RAY veya Zurich sigorta yaptırmayı düşünüyorum.