Arkadaşlar oz jant göbeği arıyorum krom olarak gri renkte var ama ben onu istemiyorum, resimdeki siyah renkli jant göbeğini bulamadım, nerede bulabilirim bileniniz varmı?
Printable View
Arkadaşlar oz jant göbeği arıyorum krom olarak gri renkte var ama ben onu istemiyorum, resimdeki siyah renkli jant göbeğini bulamadım, nerede bulabilirim bileniniz varmı?
Hiçbiryerde yok herhalde bunlardan :)
ben karbonunu almıştım. yarın o tarafa gidiyorum sorarım siyahı varsa alır size gönderirim.
edit: ben 4 tanesini 10 tl ye almıştım. ayrıca gittigidiyorda bayağı var arama bölümüne oz jant göbeği yazarsanız çıkar.ama siyah varmı bilmiyorum :)
abi bende aynı jantın beyazı 17" olanı var. göbekler standart 5.5 cm. olur heralde. ama neyin üstüne yapıştıracaksın bunlar sadece çıkartma çünkü? eğer altına kapakta alacaksan kapaklarda 20 TL tutmuştu onuda belirteyim :)
oz jant göbe?i arama sonuçlar? 1/1, GittiGidiyor
buradakilerin aynısından vardı abi. ben kareli kırmızılıyı aldım. beyaz janta yakıştı bence.
siyah varsa bana da alır mısın can?
tamam abi bakıcam yarın varsa 2 takım alırım :)
abiler,baktım bugün kendi aldığım aksesuarcıya,siyahından yokmu dedim,"o ne biz bilmiyoz bizde yok" dedi usta :) karbon olanından bayağı var ellerinde, bir takımda grisinden kalmış..
İlgine teşekkürler Can, biz aramaya devam edelim bakalım, olmadı yaptırırız :)