Arkadaşlar 10 kasım Atatürk'ü anma ve Atatürk haftası olmasından dolayı böyle bir şey paylaşmak istedim.
Ben ölürsem soylu milletimizin beraber yürüdüğümüz yoldan asla ayrılmayacağına eminim; bununla gönlüm rahat!
Mustafa Kemal ATATÜRK
İzindeyiz atam..
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
bunuda yasaklarlar
yasaklanabilir dikkat
Konu Ziyaretci031 tarafından (06/11/2012 Saat 12:15 ) değiştirilmiştir.
yasaklara inat Atatürk'ün izinde bir hayat...
Bir zamanlar gelir, beni unutmak veya unutturmak isteyen gayretler belirebilir. Fikirlerini inkâr edenler ve beni yerenler çıkabilir. Hatta bunlar, benim yakın bildiğim ve inandıklarım arasından bile olabilir. Fakat, ektiğimiz tohumlar o kadar özlü ve kuvvetlidirler ki bu fikirler, Hint'ten, Mısır'dan döner dolaşır gene gelir, verimli neticeleri kalpleri doldurur.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Ne demek yasaklanabilir.
Bunu soylerken bile insanın içi cız eder.
Sen izin vermezsen,ben izin vermezsem,o izin vermezse kimse yasaklayamaz.
Tam tersi olarak 29 ekimdeki gibi olurlar...
HİÇ KİMSENİN GÜCÜ YETMEZ...
Yasaklamaya güçleri yetmez
Sent my iPad 2 using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Benim, Türk milleti için yapmak istediklerim ve başarmaya çalıştıklarım ortadadır. Benden sonra, beni benimsemek isteyenler, bu temel mihver üzerinde akıl ve ilmin rehberliğini kabul ederlerse, manevî mirasçılarım olurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK
Beni övme sözlerini bırakınız; gelecek için neler yapacağız, onları söyleyin!
Mustafa Kemal ATATÜRK
29 Ekim'i kimsenin unutucağını sanmıyorum.O yüzden yemez diye tahmin ediyorum ama yinede hep beraber izlyip görecez.
Ne yaparlarsa yapsınlar bu vatanın evlatları ATA'sını unutmayacaktır...
Milli egemenlik öyle bir nurdur ki, onun karşısında zincirler erir, taç ve tahtlar batar, mahvolur. Milletlerin esirliği üzerine kurulmuş müesseseler her tarafta yıkılmaya mahkumdurlar.
Mustafa Kemal ATATÜRK.
ATAM izindeyiz yasakcı zihniyetin gücü yetmez kalplerdeki sevgiyi sökmeye
Saygı ve sevgiyle anıyoruz.
Nedense bu sayıdan çok değerli satılık olmayan basınımız hiç bahsetmedi...
2020... Fiat 500L
2014... Alfa Romeo MiTo
2012... Lancia Delta
2009... Fiat G.Punto
Çok güzel paylaşım abi. Oradaki "Power" yazısı bazılarında öksürük yapıyor ondandır Vücudunu satanlara isim konabiliyor ama bu ruhunu satmışlara ne denir bilmiyorum..
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
topa girmeyeyim diyorum uzun zamandır ama yine çenemi tutamayacağım. kimse bahsetmedi, çünkü öyle bir sayı veya kapak yok! birisi photoshopta falan yapmış, ingilizcesiyse oldukça kötüymüş ki "SPECİAL" yazmış.. ingilizcede, malumunuz, büyük harfte nokta olmaz. "SPECIAL" olsaydı daha inandırıcı olurdu.. ayrıca sol üst tarafta bir tarih daha yazılı ve 2007 yazıyor , hiç mi dikkat etmediniz?
bu arada, TIME Magazine Covers - TIME Covers - TIME Magazine Cover Archive adresinde Times dergisinin gelmiş geçmiş bütün kapakları var, oraya bakılsa, yine böyle bir kapak olmadığı görülürdü...
tüm bunları iktidarı şakşaklamak için değil, Atatürk'ün adını kullanarak her türlü yalanı söyleyenleri ve içinde Atatürk geçiyor diye hemen inanıverenleri yuhalamak için yazıyorum. Atatürk gençliği, Atatürk'ü kendi çıkarına alet edenleri içinden ayıklayamazsa ona nasıl layık olacak?
yalnız çok kötü tongoya düştük şimdi. A. Çağ haklı burada. Neyse neticede öyle bi "Power" var ortada TIME dergisine kapak olup olmaması çok önemli değil zaten 10 kasımda epey bir olmuştu. Bu arada Atatürk'ü kullanma konusunda size katılıyorum. Bir kısım Din,Allah,Peygamber kullanıyor, başka bir kısım Atatürk kullanıyor. Kendi olabilen yok malesef.
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
eyvallah, elbette güç bizde.. bu gücü hissetmemiz için de gavurun tırt dergisine kapak olmamız şart değil !
bakın bakalım, ermenlerin doğu anadoludaki faaliyetleri sırasında ellerinde ne bayrağı var;
aynı bayrak izmirin işgali sırasında yunan bayrağı yanında da dalgalanıyordu;
işte bu yüzden gavurun tırt dergisi dedim....
Konu ametist tarafından (10/12/2012 Saat 22:58 ) değiştirilmiştir.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri