Yanılmıyorsam Femoli-Mehmet satıyordu
Printable View
Kullanacaksanız kaliteli bir şey kullanın HPT gibi. Benim gördüğüm duyduğum en kaliteli ve en performanslısıdır. Ayrıca duruma göre güç ayarlaları olayı çok iyi. Tedarik konusunda yardımcı olabilirim. Artık yavaştan bu işlere giriştiğimden box satışı da yapacağım. Msn den irtibata geçebilirsiniz.
ewet su chip nasıl saglıklımıdır?benzinli arabalar icin hem fiyatı hem baya bi beygir sglıyor heralde bilenler yorum yaparsa cok ii olur..
asagıdakı konuyu ıncelemenı tavsıye ederım...
https://forum.grandepuntotr.com/moto...hiptuning.html
Dizellerde kullandığımız powerbox ile aynı mantıkla çalışıyor. Tahminimce Hava sensörüne bağlanarak ecu ya aracın fazla hava aldığını iletiyor, ecu da buna karşılık fazla benzin yolluyor motora. Böylece zengin karışım sonucu performans artışı sağlanıyor. Aracı boğma ve duman atma riski var. Performans farkı az da olsa hissedilir. Yakıt artışı gözle görülür diye düşünmekteyim. Pek de önermem açıkçası... Zira yakından ne gördüm ne de denedim.
Şunu da eklemeden geçmeyim: Aramızda benim kafadan macerayı seven benzinli kullanan bir arkadaşımız var ise, ürün fazla pahalı değil. Alsın taksın denesin sonuçları bizimle paylaşsın. Hep birlikte öğrenelim.