ben de sordum özelden. yarın öğrenip iletecekmiş.
Printable View
ben de sordum özelden. yarın öğrenip iletecekmiş.
hayırlı olsun... :)
bu arada bülent abi blow off taktıktan sonra turbo lag ın arttıını sölemişti benzer bi sorunlar karşılaştınız mı ??
ben bunu araştırdığımda motor için zararlı oldugunu duydum tam bi bilgim yok
arkadaslar slm..yaklasık 1aydır blow-off u deniyorum.biliyorum sizi biraz beklettim ama yakıt,çekiş ve uzun yoldaki aracın gidisatı için tecrube edinip size doğru bilgi vermek istedim. ilk olarak aracıma taktıgım monza blow-off tan ses acısından cok memnunum!(hks bu kadar iyi değil diyorlar.baskalarının yalancısıyım) sesi İSTANBUL PENDİK BULUSMASINA gelenler duydular.onlarda goruslerini yazabilirler. yakıt acısından hiçbirsey fark etmiyor. fakat çekişte ne yazıkki hissedebilir bi dusukluk var. hatta sokturmeyi dusunmuyorum desem yalan olur. çekişteki düşüklüğün nedenini merak eden arkadaslar internetten arastırıp bulabilir. he sen biliyordun neden taktırdın derseniz ; heves :D cobuk heves edip cabuk sıkılan biriyim. soyle soyliyim cok heves edip aldıgım isotta koltuklarımı soktum. tavsiye olayına gelince: performanstan biraz fedakarlık edebilirim (sadece kalkıslarda) diyen varsa bence bu mukemmel sese deger!mutlaka taktırın!bu arada istanbul-bursa 2kere gidip geldim.hıcbir sorun yasamadım.(sollama vs..)
Video yu bende ısrarla istiyorum. Ve de satmayı düşünürsen alabilirim :)
Seninki şunların hangisi ve aralarındaki farklar felan nedir aceba? Çok para vermek istemiyorum. Bir de bizim araca en iyi uyum sağlayan hangisidir ki?
Turbo Ürünler | ElifTuning.com -Oto Aksesuar-Tuning-Modifiye-Oto Müzik Ses ve Oto Görüntü Sistemleri-