Bugün uzun uğraşlar sonucu amcamı ikna etme çalışmalarımdan sonra jantları,yayları ve amortisörleri mi taktırmayı başarmış bulunuyorum.
Bakalım beğenecek misiniz görüşlerinizi ve eleştirilerinizi bekliyorum....
Dip not: fotoların birinde amcamda var , resimlere benide eklemezsen takmam demişti parçaları
Lenso 17" Light S2 Jant 7kg
205-40-17 lastiklerim.....
Arka yaylar H&R 3,5cm
Önler H&R 5cm ve kısa amortisör
Saygılar.......
alçaklık on numara jantlar hafif ve güzelbence acil panjura el atın derim.
herkes kazandığı karşısında REHİNDİR.
Aylardır jant değiştirmeyi planlayan biri olarak hayırlı olsun, güle güle kullanın. DARISI BAŞIMA diyorum...![]()
Ne mutlu Türküm diyene.
güzel bir parlatma istiyo araba o zaman tam gösteriir kendinikazasız belasız
![]()
aracın acil pasta cilaya ihtiyacı var özellikle cilaya
Gerçekten güzel olmuş.İyi günlerde kullan.Bende eski arabamda bunları kullanmıştım. Çok hafif olduğu için arabayı hiç yormuyor. 17 ve sadece 7 kg![]()
GP 2012 Beyaz 1.3 Multijet+Skydome
oldukça tatlı olmuş bencepanjur varsa okey. yalnız ivedilikle aracına pasta cila yapmanı tavsiye ediyorum.
edit : ön lip'i takmışsın fakat araba favoriden bakınca dengesiz duruyor. ön yere kadar uzamış lip vasıtasıyla. ama marşpiyeller havada. bence ya lip'i çıkar ya da marşpiyelleri uzat
pasta cila + lip/marşpiyel = :![]()
Konu cdogu tarafından (31/05/2013 Saat 01:16 ) değiştirilmiştir.
Güle güle kullan çok iyi olmuş fakat bir soru takıldı aklıma 17'' jant 7 kg hafifliğinden kaynaklanan bir dezavantajı var mı eğer yoksa ben de 1,3 mjet active aracıma takmayı düşünüyorum çekiş düşüklüğünden ve aracı yormaktan korkuyorum fikir verirseniz sevinirim
Aracın biraz yorulur ama sıkıntı olmaz fazla zamanla alisirsin
17 inç jant alicaksanda hafif olmasına bak .
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri