merhaba arkadaşlar,
1.4fire dynamıc aracıma yay almayı dusunuyorum.Ikıncı el 200tl'ye h&r 5'lik denk geldi.suan orjınal jant ve lastıklerle kullanıcam.Forumda ve baska yerlerde arastırma yaptım ama suan kullananlardan da yorum almak ıstedım tavsıye edermısınız.
Nerden buldunuz acaba pm atar misiniz bende arastiriyorum da bu aralar?
Sizin için...
AK Sigorta,Axa, Anadolu, Allianz, Mapfre, Sompo Japan, Güneş Sigorta,Orient ,Aviva.
Şah Ata Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti.
selcuk.temiz@sahatasigorta.com
0533 716 33 69
Selçuk bey tam istediğim marka ve boyut kullanmışsınız?nasıldı düşürmesi falan?ön arka aynımıydı?16 fun lastik jantla tavsiye eder misiniz?
Duyum alırsanız başka haberim olsun![]()
Sizin için...
AK Sigorta,Axa, Anadolu, Allianz, Mapfre, Sompo Japan, Güneş Sigorta,Orient ,Aviva.
Şah Ata Sigorta Aracılık Hizmetleri Ltd. Şti.
selcuk.temiz@sahatasigorta.com
0533 716 33 69
Teşekkürler bilgi için...
hocam top gibi sekmeye razıysan ve konfordan fedakarlık yapıcaksan sıkıntı yok![]()
ben memlunum ama çok konforlu değildir..
hocam cm alçaklıkla alakalı kabaca bakarsan ama her ikisindede top gibi seker ama alışıyosun bi süre sonramesela benim arabadakini bizim forumdan bizzat test eden aykut_1914 var oda fikrini yazabilir bu konuda
![]()
arkadaşlar malum sitede 3,5'luk ılanı denk geldı.satan kısı benzinli için mi dize için mi bilgisi yok .resımlerde kutusundakı bılgılerden bunu ogrenbılırmıyız.bılen arkadaslar yardımcı olabılırlerse cok sevınırım.
Punto, Mito, Corsa HR Yay İkinci El Fiyatına Sıfır - İlan ve alışverişte ilk adres sahibinden.com'da - 118347908
hocam bendeki 5 lik kullanıyorum görüntü güzel ilk bindiğinde malum ülkemiz yolları patates tarlası gibi olduğu için hoplama zıplama oluyo ama zamanla alışıyosun tabii hiç anlamıyosun bileorjınaldeki konforu unutucaksın bikere,tabiki benim araçta top gibi sekme ve konforun büyük ölçüde yokolmasındaki sebep 17' jant ve 40 yanak lastik olması
![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri