bey işiniz bu ameliyat deseniz en iyisini yaparım evet ama 5 dk ya değiştiremezseniz zaten yapmayın bu işi siz. Değiştiremeyende delirmez heralde parasını verir çayını içerken değiştirtir :-)
Printable View
valla opelden bi ustayla iddiaya girdim zamanında değiştirirm dedi değiştiremedi 100 tlsi gitti :D
çoğu elektirikçi sanayide gidin o müşiri değiştiremez hele yaşlı bi ustaysa delirir gözlüklerinin camı buhar yapar uğraşır debelenir bi de o müşirin geçtiği plastik yeri kırar japon yapıştırmaya kalkar neysee
Herkese çok teşekkür ederim iyi yorum ve dilekleriniz için.Allah herkese nasip etsin.
Harun hayırlı olsun güle güle kullan kankam.
Nexus 4 cihazımdan 2 ile gönderildi
hayırlı olsun Harun abi, kol almak bana biraz masraflı geldiği için düşünmüyordum cc ancak senin tuş olayı hoşuma gitti tekrar aklıma yattı cc :D
o tipinide yaptım mustafa ama teybin kumandasından vazgeçmeyenler için bu alternatif ayrıca fotoğrafta tuşlar güzel gözümüyor ama araç üzerinde bence hoş.bazı arkadaşlar göstergede ışığı çıkmıyormu diyorlar 2008 öncesi espli araçlar hariç hiçbirinde göstergede ışığı yoktur lambasını taksanızda aktif bir şekilde kullanamazsınız
Valla teypte olması bence harika :)
Abi lambayı yakmakta mümkün aslında. Tamam biraz ilkel bir yöntem olacak ama benim yaptığım yöntem şu : Gösterge ledlerini değiştirirken bir CC içinde takmıştım fakat ledin sadece artı kutbunu bağlayıp eksi kutbuna 30 ohm direnç bağlayarak göstergeden dışarıya bir kablo ile uzattım ve CC devresinin şaseden gelen kısmına bir anahtar bağladım ve göstergeden gelen kabloyuda buraya lehimledim. Böylece CC yi aktif ettiğimde ışıkta yanıyor :)
böyle bir tuş takımı buldum bunun içine montaj yapılabilirmi
Hayırlı olsun abi