Bugün itibari ile bende cc'lendim emeği geçen herkese teşekkür ederim.
Sent my iPhone using .
H. KURU
tuşlar süper olmuş ya![]()
Vay be , Harun süpersin. Tuşlar güzel olmuş,güle güle kullan.
SENİ ÇOK SEVİYORUM ÇANAKKALE !
Hayırlı olsun harun başkan.
Harun kardeş benzetmemi maruz gör ama kelebek konmuş gibi olmuş. düğmeleri acil değiş.
cruss u olmuş ama controlü olmamış.![]()
(güle güle kullan)
Vallaha baska yer bulamadim direksiyon tuslari teyibe bagli oraya koymak zorundaydik.
Sent my iPhone using .
H. KURU
Tuşların rengini siyah yapma şansımız var mı yada gri-füme tarzı bi renk harika bi çalışma ama tuş renkleri sanki değişmeli gibigüle güle kullanın
M.K.ATATÜRK
Abi hayirli olsun ama bisey merak ediyorum bu tus muhabbeti ne icin? Cruise Control kolu taktirmadan kullanmak icinmi?
Htc Hd 2 ile 'tan gonderiyorum..
Hayırlı olsun Güle güle kullanin
Bu elearnda bahsedilen direnç değiştirme olayının aynı durum heralde. Burada arkadaşlar bir program versiyonu yüklemekten bahsediyordu. Acaba sadece bunu takıp mı yaptınız yoksa beyinde bi programlama yapılıp bu takılarak aktifleştirildi.
hayırlı olsun neden kolsuz tercih ettiniz dahamı hesaplı farklılık mı_? birde c.c u açtığınızda zaten göstergede açık olduğunu belirtmiyor mu?
1.3 DYNMC 5K. METALİK BEYAZ AS.KT. - Hİ-Fİ - SKY-DOME - FR.KT. ABARTH I SPOİLER
Abi hayırlı uğurlu olsun. Bir sorum olacak. Bu ccyi + ve - tuşlarını kullanmadan sadece başlatma tuşuyla yaptırabiliyor muyuz? Yani teybin üzerinde bir tane fazladan tuş var. Oraya yaptırsak sadece açıp kapatmak için?
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri