Hemşom hoşgeldin. Bu işlerle ilgilenen abilerimiz var sana yardımcı olacaklardır.
arkadaslar 1,4 cc 77bg (benzin) fire active aracıma motor sanzuman ve benzerı yuruyen aksamlarını modıfıye ettırıcem bıldıgınız bı performans center var mı profesiona derecede sanayı dukkanları degıl
Hemşom hoşgeldin. Bu işlerle ilgilenen abilerimiz var sana yardımcı olacaklardır.
BLUE FROG
İbrahim bence onlara edeceğin masraf yerine aracını sat, edeceğin masraf parasını da üzerine ekle güzel bir t-jet al en iyisi.
Fire'ı modifiye edip ne yapacaksın ki![]()
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
Bn anlatamadım motoru kople degıstırcem baglantı yataklarına uygun baska 4 silindir yada 6 sıgarsa tam bı teknık bılgım yok kısaca soyle dıgım dıstan gp icten basak bı canavar olarak dusunuyorum
Senin aracının üstüne fazla bi mebla harcamadan tjet alabilirsin. Tjetide millet tanımıyor bu nedir fiat falan sanıyorlar ama değil. Sonrasında ise ufak rötuşlar ile dahada iyi hale getirirsin. Bence uğraşma derim. Sadece motorla biticek bir iş değil sonuçta yürüyen aksamdada değişiklik yapman gerekicek fazla meblalara patlar.Nacizane fikrim tjetle oynada bişiye benzesin.
İçinde canavar istiyorum diyorsun kaç paran var ?
Öyle kolay mı sanıyorsun![]()
Madem dışarıdan birşey olmasın içinde birşey diyorsun Hulk civic 'i bilirsin techten incele biraz videolarını neler yaptıklarını masraflarını vs. fazlasıyla bilgi sahibi olursun.
Was willst du machen , denk nicht nach tus einfach...
Fire' la uğraşacağınıza arkadaşların dediği gibi tjet alın ona yükleyin
Sent my iPad using
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
hocam o kadar paran olacaksa active puntoya para harcama illa punto istiyorsan t-jet al hem fazla performans olunca onu dizginlemek için iyi bir frene de ihtiyaç duyarsınız t-jette 4 teker disk onu geliştirmesi daha kolay olur.donanım olarak ta esp asr v.s olacaktır daha mantıklı olur bence.
Fiat Stilo 1.6 Dynamic 2004 model *Sky Window*Fiat Hifi ses sistemi*ABS-EBD-ASR-ESP*Orijinal alarm*Hız sabitleyici*8 hava yastığı*Digital klima*vs.... Gitti........
Dostum boş bir motoru modifiye etmek biraz zahmetli ve ciddi anlamda maliyetli oluyor. Tecrübelerimden yola çıkarak bunu sana çok açık ve net söyleyebilirim. 1.4 77hp aracı 100hp'nin üstüne çıkarmak için bile ortalama 4-5000TL civarı harcaman gerekir. Yok ben illa yapıcam dersen, motor üst kapaktan başla değişimlere sonrasında piston değiştirme ile devam edip dereceli ekzantirik, kapak taşlama, turbo, intercooler yazılım, ecu, şanzuman.... şeklinde liste uzar gider ama sen direk atmosferik motorla uğraşmak yerine t-jet alman daha mantıklı, t-jet alıp ona yükleme yaparsan seni daha çok tatmin eder ve daha az sorun çıkartır. Atmosferik motoru ne kadar mod'larsan o kadar sanayi müdavimi olursun.
T-jet orj.120 bg chip filtre egzoz dp ile 160 bg civarı oluyor +245nm tork civarı çıkarıyor.Oda kesmezse turbo büyültme yaptırıp stock motorla 220-230 bg e kadar yükleyebilirsin.Örnekleri var niyetine girersen linklerini atarım.
Görüşleriniz için teşekkur ederım herkese
https://revlimit.forumotion.net/f8-forum
Bu forumda orj. Turbo ile veya turbo büyülterek bir çok modifikasyon yapılmış youtube ta videoları var.Aşama aşama fotolarıda var.
yaza kadar satmaz isem zaten durumu toparlamışım demektir yani benim de aklımda...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri