iyi gunler arkadaslar.arabam 1.3 dizel cipli 120 beygir grande punto.aracın bagırmasını istiyorum bu videodaki gibi olması mümkünmü, istanbulda nerden yaptırabilirim tesekkürler. Doblo 1.3 Multijet Egzos Sesi Katalizör İPTAL - YouTube
iyi gunler arkadaslar.arabam 1.3 dizel cipli 120 beygir grande punto.aracın bagırmasını istiyorum bu videodaki gibi olması mümkünmü, istanbulda nerden yaptırabilirim tesekkürler. Doblo 1.3 Multijet Egzos Sesi Katalizör İPTAL - YouTube
çok basit , kat iptali yaptır ama şunu unutma eğer katında kaynak görülürse muayneden geçemezsin içini boşalttırmanı tavsiye ediyorum bu sana performansta sağlıyacak ama yakıt tüketimin artıcak ve son susturucu iptal etmen gerekiyor videoda spor sustrucu kullanılmış dizel araçlarda spor susturucu ses yapmaz diye biliyordum ama video da sesi fena değil dizel araca göre susturucu iptal edip düz boru çektirebilirsin yada videodaki gibi spor bi son susturucu alabilirsin
at arpayı, kul puntoyu
anadolu yakasındaysan bostancıda sanayi gider egzos a gidebilirsin Savaş ustayı bul
at arpayı, kul puntoyu
Bu araç subaru yalnız dikkatinizi çekerim yorum yapan arkadaşta belirtmiş zaten, bizim multijetten böyle ses çıksın fizan da olsa gider taktırırım![]()
İmkansız bir gerçeklik değil, bir görüştür. İmkansız bir iddia değil, meydan okumaktır. İmkansız potansiyeldir. Geçicidir. İmkansız yoktur.
Muhammad Ali Clay
SEAT LEON 1.4 TSI FR + FULL LED + SUNROOF + 18"
ses gırtlaktan geliyor subaru olduğu ortada![]()
yahu zaten vidoyu ekleyen kişide "1.3mjet : )" yazmış mjet olmadığı bariz ortada
Düzeltme: AHAHA... videonun yorumlarına bir bakın arkadaşlar![]()
Sağ tarafta aynı video subaru olarak geçiyor![]()
![]()
https://www.youtube.com/watch?v=QLw5u3lE82o
1,3 böyle ses verse bir ömür gürletirim![]()
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri