77 beygir arabayı hep motor modifiyesi etsen ne olcak aga sonuçta 1,4 motor
Printable View
77 beygir arabayı hep motor modifiyesi etsen ne olcak aga sonuçta 1,4 motor
Hocam bu dedigine katilmiyorum. 1.6 cosworth motorlarini duydunuz mu bilmiyorum . 1.6'dan 300psi'ya kadar guc uretebiliyor. 1.4 herhangi bir motorada bilincli yukleme yapildigi takdirde 180-200 hp'ye kadar kuvvetlendirirlebilir. Asagida ki resimdeki motor 3.2 cosworth ve 760hp. :D
Sent my iPhone using
Hemşerim merhabalar Aydının neresinden bende Sultanhisarlıyım her yaz köye gelirim.Didimde yazlık var, Merkezde teyzemler var eş dost çok Allah'a şükür EFELER DİYARI AYDIN'da. Performans istiyorsan herkesin dediği gibi 1.4e değil gelişime, modifiyeye daha uygun araçlara yapman lazım ki bu marka Fiatsa T-jet olmalı. Sevgiler
Arabayı gazlamak için kullanacaksan sadece, hafiflet ön koltuklar dışında sök arabayı (arka koltuk, stepne, müzik tesisatı vs.) orijinal motorada parçaları rahat bulman açısından tjet turbosu downpipe egzost sistemi ayarla, custom yazılımla 140 a kadar sağlıklı güç alırsın. He bu sırf kendi aracına birşey yapmak istiyorsun diye. 112binliralık meblalardan bahsettin o paraya oynanacak araba çok fiattan koşarak uzaklaşırdım.