yine forum için kendimi feda ettim :D bendeki sonuçlar psikolojik olmaz arkadaşlar merak etmeyin ben kulağımla arıza tespiti yapmış adamım izmirden bazı arkadaşlar bilir :D
Printable View
yine forum için kendimi feda ettim :D bendeki sonuçlar psikolojik olmaz arkadaşlar merak etmeyin ben kulağımla arıza tespiti yapmış adamım izmirden bazı arkadaşlar bilir :D
arkadaşlar gelen filtre arabama uymadı. iade edeceğim. baktım benim filtreden yok hiç bir yerde. euro5 motorlu arkadaşlar filtre alacakken dikkat etsinler. K&N in 2932 kodlu filtresi bizim araçlara olmuyor. orjinal filtreyi temizleyip geri taktım :)
2932 Euro 4'e uyanmı Can nerelerdesin :D
aynen kardeşim buradayım geldim :) senin araca uyar bu. ben gittigidiyordan almıştım. bugün geri gönderiyorum.
Geri verme hemen belki biri alır forumdan... :)
valla 165 TL 'ye aldım. kutusunu açmadım bile. isteyen varsa aynı fiyata vereyim :)
Kanka 116 lira Ebay'de ordan alıcam ben.62$ daha önce 55$ falandı zamlanmış.
Bu kod işini öğrendiğim iyi oldu,2 gün sonra kredi kartımın hesap kesimi doluyo ondan sonra bende veriyorum siparişi :)
tamam kardeşim :) bende geri verip paramı geri alayım madem. bu arada eğer 8 9 anahtarın varsa bir aç bak istersen filtreyi aynımı bununla. ebay den aldınmı iadesi daha zor olur..
Biliyorum kardeşim resim aynı daha önce ben serviste değişirken bakmıştım..
o zaman gönül rahatlığıyla alabilirsin :) benim araca göre yazılım olmadığı gibi kutu içi filtrede yokmuş :D senden bekliyoruz bakalım farkları. belki gözü karartır açık filtre takarım..
gerçi bir de o kısmı var. en güzeli böyle kalsın ellemicem artık :D
valla birader her gün yükseliyo nası bi sistem bu anlamadım ben :D zaten 2 gün sonra demiştin yarın almayacak mıydın sen??
12yi gectikten sonra alicaktim iste 6 ekimde.Hic sans yok yemin ediyorum ya.Kararsiziz kaldim simdi..
araciligiyla Htc HD 2'den gonderilmistir..
bora candan alsana :)
abi ben geri verdim bile zaten :)
bora ne yaptın aldın mı filtreyi?