Valla kardeşim bildiğim namıştain ve cantürk var başka marka yok kime sorduysam başta çok iyi sonra acayip can sıkıyor ikisde dedi bn bunları baz alarak dedim. Baskası daha iyi yapıyorsa bilmem. Bursada air ride bile yapıyorlarmış şok oldu.
Printable View
Valla kardeşim bildiğim namıştain ve cantürk var başka marka yok kime sorduysam başta çok iyi sonra acayip can sıkıyor ikisde dedi bn bunları baz alarak dedim. Baskası daha iyi yapıyorsa bilmem. Bursada air ride bile yapıyorlarmış şok oldu.
zaten custom coillerde marka coiller bir tutulamaz biraz saçma olur custom tamamen görsellik için yapılmış birşey yol tutuş için olsa millet salakmı boşuna gidip 1.500 lira verip marka alıyor bence kıyaslamak saçma olur ama custom coil kullanan çok arkadaşım var hiç kaza riskine giricek şekilde bir durum yaşamadılar yaklaşık 1.5 senedir ben kullanıyorum maşallah zıpkın gibi patlamadığı çatlamadığı sürece sıkıntı yok :)
Basıkarac.com'u bende duymuştum gayet iyi diyorlar. @mert :)
kökten yakacağım arabayı en sonunda tofaşın önünde o olacak az kaldı yemin ederim
Yazilanlari simdi gordum kusura bakmayin arkadaslar.
Sarıların yükseklik ayarı yok, sadece sertlik ayarı var 3 kademe sanirim. Koni sport diye geçiyor.
Turuncu ve Kırmızıda da sertlik ayarıda yok. Turuncu, Sarıların 1.5 tur sertliğine yakındır.
Kırmızı koniler ise spor bir amortisör değildir, araçlara özel geliştirilmiş normal bir amortisördür. Koni Special diye geçer.
Sent my GT-I9100 using 2
Asagida ki linkte aradığınız tüm cevaplari bulabilirsiniz arkadaslar.
Bu arada tjet icin Abarth kitlerde de Koni FSD gelir.
https://www.obitet.gazi.edu.tr/obite..._amortisor.htm
Sent my GT-I9100 using 2
amortisör de alacaktım ama şu öndeki sesi kesemezlerse bu şekilde yaptığım herşeyi söktüreceğim araçtan bunalttı iyice
Coil al,kurtul.