Benzinli al benzinli al dedik almadın , bak ne oldu şimdi :D :D Max.yarım cm daha düşer oda belki kafadan , arkalar yine aynı kalır :D :D
Printable View
Benzinli al benzinli al dedik almadın , bak ne oldu şimdi :D :D Max.yarım cm daha düşer oda belki kafadan , arkalar yine aynı kalır :D :D
Selonun yaylar candır kandır dedik dimi :D
bu soğuk pres bozarmı yayların özelliğini ya? önleri 2 cm kadar basmayı bende düşünmüyor değilim arada?
Bursa'ya gidince bi kontrol ettiricem böyle olmaz bu ne ya :D kırmızı benimkilerde sportline kutusu ...
yayın üstündekileri bilmiyorum kutudaki numaraları yazdım ben :)
valla pres olayına hiç girmeyin diyorlar aslında önlere 6 lık takacaksın var ya süper olacak o zaman
Neyse tecrübe işte bunlar bir daha 5 lik yay bile almam alırsam 5 üstü alırım
dedin dedin burnu havada kaldı şimdi :D:D ben presi geceleri yapmaya karar verdim arkadaş böyle mermerleri ön tarafta ayak koyma yerlerine yerleştiricem geceleri sabahları gideceğim zaman indiririm bari arabamı çektiğim yere kimse çekmez :D:D 1 2 cm daha indiririm onları doğal pres yoluyla :D
soğuk pres olabilicek en sağlıklı yöntem jip gibi gezmekten iyidir bence..
https://forum.grandepuntotr.com/gara...-k-7.html
bak bunlar hr 3,5 benzınlı yayı 75lık mjete
Ben de sadece onlere yay ariyorum benm de burun havada duruo azcik
burun benimde havada kaldı işte fotoğraftaki gibi ama lastikle ne kadar ilgisi vardır bilemiyorum
evet gördüm benimkiyle aynı duruyor :D ama lastiklerin ebatı bunda etkili olmuyor mu acaba ?
bu yaylara yapsam nasıl olur ki yine en sağlıklı yöntem mi :D ?
bendekiler eibach 5cm benzinli yayı geçen hafta taktırdım gayet iyi durdu...
ben 3.5 luk öne takım bulsam alacam da bulamıom bi türlü ... çıkma vs alacam ya buluverin bana bi yay ; )
kso021---jantlar kaç kardeşim? bide orjinal jant ve lastiklere taksak bu kadar düşer mi?
Jantlar 17" lastikler 205/45/17...
Düşme işine gelirsek takacağın yaya ve aracına göre değişir.Aracın dizelse benzinli yayı takarsan ön kısmı daha fazla düşecektir.15" jant ve lastiklede benzer seviyelerde düşecektir zaten...
Sağlam hort olmuş! :D
Arkadaşlar, ben de eski arabam dizel golf5'e eibach 3,5 yay taktırmıştım. İyi düşürmüştü.
Ama şunu söyliyim, ben bu ürünlerin orjinal olduğunu düşünmüyorum. Çin'de üretilen dandik kopyalar bence. O nedenle istenilen değerleri yakalamak zorlaşıyor.