abi bu kadar ilgilenmen ve yardımların için çok teşekkür ederim :)
Printable View
abi bu kadar ilgilenmen ve yardımların için çok teşekkür ederim :)
Rica ederim, bu arada her iki susturucuyu da flanşla monte ettirmenizi öneririm, daha sonra istediğiniz bir zamanda orijinallerinizi de flanşla geri taktırabilirsiniz, kesme ve kaynak işinden kurtulmuş olursunuz, tabi aynı zamanda egzoz kadar hava emme fonksiyonunu da eğer aracınızda maf sensör var ise ve bozmayacaksa daha net hava geçirebilen ve iyi filtrasyon özelliğine sahip kaliteli cotton filtre içeren bir air intake kit ile iyileştirmenizde de fayda olacaktır diye düşünüyorum, selam ve sevgiler. :)
yok abi açık hava filtresi yakıtı çok arttırıyor ya o yüzden biraz çekiniyorum çünkü hava filtresi ve egzos olunca basacaksın basıncada yakıt uçaçak:)
Bu iki kombinasyonla aracın performans verileri iyileşeceğinden, set-up öncesindeki aynı performans için bu kez daha az yakıt gerekecek ve dolayısıyla eğer kendinizi gerekli şekilde kontrol ederseniz daha ekonomik olacaktır, size de her zaman değil de, gereğinde gazlamak ve böylece gereğince keyfini çıkartmak düşecektir, keyifli sürüşler, selam ve sevgiler.:)
tüm herşey için teşekkür ederim gerçekten beni çok memnun ettiniz inş. benimde yardımcı olabileceğim bi konu çıkarda bende sonuna kadar yardım ederim :)
ne demek abi her zaman :)