güle güle kullan can :)
apexi yayları nasıl bişi? :D
Printable View
güle güle kullan can :)
apexi yayları nasıl bişi? :D
hayırlı olsn..kampanayı siyah yaparsanz jantı biraz daha gösterir..yayları merk ediorm.bnde fk 5cm aldm ama daha takmak nasp olmadı:)
saol kardeşim.apexi yayları gittigidiyordan aldım bugün geçti elime baya bi araştırdım türkiyede pek yaygın değil ama yabancı forumlarda filanda genel kanı ne yazıyorsa o kadar düşürdüğü.sertliğide idealmiş bakıcaz :D
teşekkür ederim.jantlar biraz değişik geliyor şu an gözüme bakalım yayları taktıktan sonra son bir rötuş düşünüyorum.bende fk düşünüyordum esasında ama aksarayda yapılıyor onlar filan muhabbetleri olunca biraz,apexileri aldım.
satıcı adamda apexi al dedi..bakalm taktığımda hoşuma gitmezse adama gönderirm.apexiyi görelm bakalm:) nasıl olck acaba
Maşallah çok güzel olmuş ancak jantlar dışarda kalmış yayla birlikte sürtme yapacaktır..
haha geç olsn güç olmasn abicim..apexi iyidr ya .NFS de kapılara sticker yapıstrrdk:D
hayırlı olsn Can Murat tekerine taş değmesin :D
yayları takta foto çekimi benden olsun :D
yaysız son resmi çektim bugün.yarın yaylı resimlerini çeker koyarım nasipse :)
beyaz jant güzel durmuş bence.güle güle kullan
ilkiyle sonuncusu aynı sanırsam beyaz 12 kollu..En güzel ve sportif onlar durmuş..Öbürleri biraz kromançero duruyor.
bende beyazları taktım zaten usta :)
modelleride yazayım; SSW 17" jantlar, Michelin Pilot Precedo 205/45/17 lastikler.
oldukça keyifli ve zevkli bir seçim yapmışsın, güle güle kullanman dileğiyle..
teşekkürler abi.
çok güzel olmuş jantlar.. güzel ve doğru seçim:)
sana demiştim 10 numara olmuş sef. sadece jant için 750 tl nasıl sence cok mu?
bende jantları 750 TL'ye aldım usta.Lastiklerde 1.200 TL tuttu.Aslında kafamda bu kadar yüksek fiyatlar yoktu Nexen lastik takıp geçecektim ama lastikçi arkadaş beni bu lastikler konusunda çok iyi ikna etti.Türkiye'de çok az bulunan F1 pilotlarının gelişmesine yardımcı olduğu bi lastik dedi.Bende o kadar gaza dayanamadım aldım.Nexen lastik alsam toplam maliyet 1.350 TL olacaktı.
güzel olmuş kardeşim.
içine sinsin inşallah ;)
arkada 3 kişi ve bagajda valizler olunca sürtme yaptı arka lastikler.ancak bizim davlumbazları biraz içeri takmışlar.bugün hallettirdim onuda,davlumbazları dışarı çekip çamurluğa kesinlikle dokunmadan ucundaki plastiği taşlayınca o sorunda ortadan kalkmış oldu böylece.bi kaç arkadaş sürtmeden şikayetçiydi izmirli yanlış hatırlamıyosam.tavsiye ederim :)