haklılar ama ya, bigün anlamak için arkaya oturdum arkadaş kullandı hak verdim konuşanlara :D
Printable View
Görüntü gerçekten şahane oluyor değil mi? Zıplamaya değer bence :D
Bugün gölbaşındaki tuvtürke muayeneye gittim orda beklerken Arabanın başına toplandılar merakla arabayı inceliyorlar.. ee tabi böyle olunca bende aracıma birkez daha aşık oluyorum.. Allah nazarlardan korusun çok şık maşallah araçlarımız..
arabanıza hiçbirşey yapmayın arabanız yerde süründüğü sürece hep dikkatler sizin üzerinizde olucaktır emin olun :)
Sonuç olarak ;) :) yaylar şahane gerisi bahane ;) 3 e 5 bakma insin yeter ki :)
Bugun dedım kı emre arka tarafı da nasıl ındırırm dıye dusundum ve karar aldım arka yayı azıcık kestırsem hıcde fena olmayacak fıkrıne vardım :) inelim asagı 3 kişi ile kasısde kalalım
;)
olmuyo mu suan burada yuksek yaklaşık 10 cm kasıs var bır kere askıda kaldı namussuz :D:D:D ama sımdı kacıyorum
eger bılmedıgım sehıre asla gp le gıtmıyorum :D
güzel olmuş emre güle güle kullan ;)
Hayırlı olsun güle güle kullan bende en yakın zamanda yaylanıcam inş :)
Very Nice, keyfini sürmen dileğiyle...
Görüntü gayet iyi olmuş emre hayırlı olsun...
çok güzel olmuş hayırlı olsun 5cm yay taktığın anda +amortisörü değiştirmen gerekti mi bende bugünlerde yapıcam ama gittiğim bir yer kafamı karıştırdı 3.5luk takarsan bi sıkıntı olmaz ama 5lik takarsan amortisörüde değiştirmen lazım gibi bi laf etti :/ bide ben 5lik takıp 17' jant almayı düşünüyorum acaba o yüzden mi amortisörü değiştirmen lazım dedi
arkadaşlar geç oldu kusura bakmayın hepinize teşekkür ederim daha iyileri sizlerin olsun.
@Fearless amortisörü değiştirmedim sadece yayları değiştirip direk bindim. arabayı tek başıma kullandığım için çok yük binmiyor. hatta okuldakileri bile ''yay var arkası sürtüyor'' diyerek bindirmiyorum, halbu ki sürtmüyor :) çok şükür bu güne kadarda altını hiç biyere sürtmedim vurmadım. birde şunu belirteyim istediğim ölçüde düştü ancak insan zamanla az daha düşse iyi olur diye düşünüyor. o yüzden bana sorarsan h&r 5cm al derim.. bundan biraz daha düşüceğini söylüyorlar
tamamdır o zaman h&r 5cm yay en doğrusu olucak okuldakilerede senin taktığı uygularım sorun olmaz :) teşekkürler
Hayırlı olsun benim alacağım yayları almışsın :) yabancıya gitmemiş. Ucuza denk geldi tekrar hayırlı olsun :)
benimde yaylanma sıram geldi galiba:)