Emeğine sağlık.Ses nasıl?
Konu GünahsizSeytan tarafından (18/06/2011 Saat 17:32 ) değiştirilmiştir.
Emeğine sağlık.Ses nasıl?
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Şimdilik Sesten yana biraz sıkıntı var sanırm bağlantıyla alakalı onunla yarın ilgilenecem videosunu upload ederm..Tşkler
https://youtu.be/nsVry7xSfv0 video linki.
Konu GünahsizSeytan tarafından (18/06/2011 Saat 17:19 ) değiştirilmiştir.
güzel olmuş...
Keyif BMW'Dir...
Emeğe saygı fakat, yaptığınız uygulamayla performansınız baya düşmüştür. Bu durumu umursamıyorsanız sıkıntı yok.
ellerinize sağlık fakat şunu söylemekte fayda var hava filtresi motorun hemen yanında ve baya bir sıcak alacaktır onun için performansı arttıracağını düşünmüyorum..birde araç tüplü ise zaten çok da fazla ses beklememek lazım..
filitreyi birazdaha aşağı indirseydiniz soğuk havayı daha iyi çekerdi ve performans açısından iyi olurdu bu durumda motorun bütün sıcaklığını çekecektir
dırseklerı plastık pımaştan mı yaptınız acaba ? vıdeoda keske gaz pedalına tam basıp cekseydınız o tok sesi duymak isterdım
motor leşş
TSİ Jetta.
Elinize sağlık, iyi izolasyon yapılmışsa neden olmasın ? Sesli videoyu da görmek isterim..
Beneficium accipere libertatem est vendere
Ses , Performans , izolasyon ve Bağlantıyla ilgili tüm sorunları hallettim suanda bi sıkıntı yok Ses olayına ilave edeceğim son bişey kaldı sadece. Performanstan ziyade ses amaclı yapılmış birşey ayrıca boruyu aşşağıya uzatsaydım hava cekişine sorun katacaktı yani bişey değişmeyecekti gerek duymadım . Birde arac lpg li sıcak hava sorun yaratmaz.
Yorumlar için tşkler Güncel videosunu upload ettim Buyrun güncel yorumlarınızı alym
: YouTube - ‪Grande Punto Acık Hava Filtresi.mp4‬‏
Konu GünahsizSeytan tarafından (18/06/2011 Saat 17:37 ) değiştirilmiştir.
Gayet güzel olmuş Bundan iyisi Şam'da kayısı
Beneficium accipere libertatem est vendere
Açık hava filtresi kullanan biri olarak ben beğenmedim şahsen... Sebebi; motor kaputunu kapatınca filtre hava çekmekte zorlanıcak ve sıcak hava çekicek... Açık hava filtreleri soğuk hava çekmeliki tam bir performans alabilesiniz... Ses bence tatmin edici değil bunun sebebide motorunuzun 8 V olması... Benden size tavsiye farın arkasına kadar filtreyi uzatın... Yada benim motorun resmini ekliyebilirim fikir olması açısından...
zaten lpg li araç havayı fazla sevmez onun için ses vereceğini düşünmüyorum..
Sizn yorumunuzuda merak ettim acıkcası video yardımcı olur umarm : YouTube - ‪Grande Punto Acık Hava Filtresi.mp4‬‏
LPG li araçlarda açık hava filtresi fark etmezki... LPG li araç sahibi arkadaşıma monte ettim harikada ses veriyor... Problem yaratmaz yani...
Tabiki eklerim... Motor kirliydi resimleri çektiğimde kusura bakmasın kimse... Geçen hafta Bursa'dan bir arkadaşa yolladım resimleri o yüzden çekmiştim resimleri...
orçunun uyguladığı sistem daha mantıklı ve verimli, açık hava filtrelerini kesinlikle takmış olmak içşin takmayın, alacağınız ses ve randımanı etkileten 2 faktör vardır biri filtre kesinlikle kaliteli bir markanın filtresi olacak ve diğeride yapılan kitini sıcaktan etkilenmesini minimuma indirmek
sunuda unutmayın arac ne kadar sıcak hava cekerse o kadar fazla ses cıkartır ama gitmez
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri