Katalitik konvertör iptalli şirket aracını vizeye götürdüğümde, sen bizi keriz mi sandın diyip geri yolladıklarınıda bilirim. :)
Printable View
kat iptalini yapmasını bildiğin sürece sıkıntı olmuyor kat var çünkü ama içi boş manifolttan gelen direk dışarı çıkıyor yani sadece son susturucuyu taktım devam baktığın zaman katalizör olduğu için sorun olmuyor oradada adam kalkıp içini açıcak hali yok :)
doğrudur ben puntolar için diyorsunuz zannettim
katın için boşalttırmayın direk downpipe yaptırın aracı sıkıyor aslında kat iptali, çünki katın yolu iyi olmuyor birden dolup boşaltıyor çıkış rahatlamıyor ben katalitiğime kıymadım direk söktürüp downpipe yaptırdım
250 tl gibi bi rakama işinin hakkaten ehli bir egzoscu yapar
100 Lira para verdim ben (Fazlasıyla dost işi) :) Hoş şuan söktüm ama :)Egzoz ve downpipe ikisi beraber... Birtek başlık harici fiyat..
proje noldu..iptalmi yoksa yapılcakmı =)
İptal eşiğinde kardeşim :) Malzemeler hazır bekliyor ben aracı satma kararı aldım :) Mehmet Gazihan Fethiye'ye geldi biraz sohbet ettik Yapacaksan yap ama sonuç belli dedi :) Ne yaparsam yapayım sadece Punto Evo olarak tek olacak Ama sonuç beni yine de tatmin etmiyecek Bravodan sonrada çekilmez oldu performans ,yakıt desen Bravo dizelden fazla yaktı.... :w00t2000: Henüz ilan açmadım ama satılık :)
Bak benim dediğimi diyen biri daha çıktı :) 1.3 mjt azıcık atik olsun diyince sürekli gaza fazla basılıyor. Ama yakıt gerçekten Bravodan fazla ve yine performans yok.
Grande punto 1.4 fire 6 ay kullandım gerçekten canımı okudu arkasından Bravo 1.6 105 hp aldım hem performansı hem yakıtı gerçekten mutlu etti 3 ay kadar 1.4 105 multiar kullandım Allah esirgesin öyle bir yakıt olamaz :D 1.4 140 turbo multiairden daha fazla yakıyor 1.3 75 Hp Evo karşı komşumada sattım adam aşık arabaya hem güçlü hem az yakıyor diyor :D ama 58 yaşında :D Sanırım araçtan beklenen şeylerle alakalı.. Asla demem ki performansı kötü ama Bana yetmiyor :Ç