evet benzinli versiyon için benzer bir seçenek var mı?
Printable View
aldığım yer Draketuning - Leader in Automotive Performance sitede benzinli araçlar için herhangi ürün satılmıyo. drakeboxlar sadece turbo dizel motorlar için. büyük ihtimalle boxların tamamı dizel araçlar için.. benzinli araçlar için chip tuning yapıyolar, o da 5 hp falan yükseltiyo gücü diye biliyorum...
Arkadaşlar selam. Benim 2010 Ford Fiesta aracım var. Buradaki yorumlara istinaden drake box 2 ürününü aldım. Ancak şöyle bir sorunum var. Box'ı 5. seviyede kullanırken hiçbir sorun yok ancak çok çok farkedilir bir performans ta göremedim. 6. seviye ve daha üst seviyelerde kullandığımda ise araç yüksek devirlerde motor arızası gösteriyor ancak çalışmaya devam ediyor. Servise gösterdim, yakıtın yetersiz oranda geldiğini söylediler. Yakıt oranını artırmak için ne yapabilirim. Yakıt pompası değişmiyormuş, yani servis öyle dedi. Yardımcı olabilir misiniz? Böyle bir sorun yaşayan oldu mu acaba? Şimdiden teşekkürler. Saygılar.
hehe :D o ürünün mantığı o zaten, aracın beyni enjektördeki basınca göre enjektöre yakıt gönderir. basınç az ve sen gaz pedalına basıyorsan beyin ejnektöre daha fazla yakıt gönderir. boxlar enjektörün beyine gönderdiği basınç verisini değiştirerek enjektördeki yakıtın basıncının az olduğunu araç beynine iletir. böylece beyin daha fazla yakıt gönderir. aracın olması gerekenden daha fazla yakıtla çalıştığı için performansın artar, gaza daha az basarsın yakıt tüketimi olur vs. vs. box enjektöründeki basınc verisi düşürdüğünden, beyin enjektöre az yakıt geldiğini sanıp sinyal lambasını yakıyor. halbuki olması gerekenden daha fazla yakıtla çalışıyo. kanımca aracında herhangi bi problem yok. iyiki değiştirtmemişsin :)
abi yakıt sorunu yok, sadece boxdan dolayı varmış gibi görünüyo. oto elektrikçiler hataları silebiliyolar galiba, bi sor istersen...