peki bişey soracam 8000 de bi aracınız var. bu üründenmi denmeli yoksa çhipten mi?
Printable View
peki bişey soracam 8000 de bi aracınız var. bu üründenmi denmeli yoksa çhipten mi?
Yazdıklarımla nasıl bir bağlantı kurdun nasıl yorumladın bilmiyorum amacım yardımcı olmaktı.
Mantıklı olan kağıt üzerinde hesap yapmak yerine yol üzerinde denemen olacaktır. Sonuçta senin yaptığın matematiksel hesabın doğruluyla hava filtresi +3bg eksoz +5bg kat iptali +2bg box +20bg vs gibi hesaplar yapmanın doğruluğu aynı oranda olucaktır. Ayrıca yukarıda yazdığın mesajdaki şekilde bir matematiksel hesap yapamazsın, boxın her ayarı ekstra güç sağlayacak diye birşey yok yanlış yapılan ayarla güç kaybediyor durumada gelebilirsin.
doğru bağlamışsın yüzdesel hesaplara çok takılma,her aracın alacağı verim değer aynı olmaz, iki aynı araç bile olsa, sen hissiyata bakacaksın sonuçta önemli olan daha düzgün dengeli stabil yürüyen bi araç hem tüketimi düşer hemde ivmelenmesi kolay olur, sürekli 7. mod gezipte pompaya fazla yük bindirmek mantıklı değil
5. modda kullanıyorum şimdi performans gayet iyi.diyosun ki hem yakıt tasarrufu da yapıyor oluyoruz yani 5. modda. birde bu boxlar turbonun çalışmasınıda etkiliyor mu, yoksa sadece enjeksiyonuyla mı alakalı yaptığı işlemler...?
turbonun çalışmasını etkilemez sadece püskürtme basıncını yükseltiyor başka hiçbir etkisi tepkisi yok
Yeni konu açıp kalabalık yaratmak istemedim bende Drake Box 2 kullanıyorum 5. seviyede güç artışı çok ayarında ve inanılmaz homoşen çoookkk memnunum kendine geldi resmen araç. Ama 5. ayar iyidir fazlasına gerek yok :)
Bu Boxlar sadece dizel Araçlar içinim yaa bunların Benzinli Versiyonları yokmu?
Bu arada arkadaşlar enjektörlerimiz opel ile aynı. Multijet daha komplike bir sistem cdti a göre 1250bar ile enjeksiyon yapıyor. cdti da bu açığı kapamak için 100bar daha fazla basıyor. Yani enjektörlerimiz box un yaratacağı abartılı olmayacak derecedeki yüke dayanıklı
ya hakkaten çok iyi bi dipnot oldu. peki verdiğin rakamların kaynağı güvenilir mi ki? eğer öyleyse problemsiz 5.modda devam :D
Satsa idin almayı çok düşünüyodum bulabilme şansımız varmı 250 lira gibi bi rakama ?
Madem bu kadar iyi ve zararsız bişey bu box neden yeni araç alıp az km olanlar sordugu zaman biraz daha gez tarzı cvp lar veriliyor anlamış değilim.
stocktan bir sonrasına ilk stafe bi yazılım atılır, kesmezse biraz daha püskürtme basıncı tork limitörü açılır, bana kesmedi biraz daha ayarları açtık şu an 4.cü haritam araç yazılımsal olarak limitlerinde diyebilirim gaza bastığımda arkada bi araç boyu kadar duman bırakıyorum buda hem gücü hemde gidişi hakkında iyi bir fikir veriri 3.cü vitese geçerken ufak bi patinaj fln ;)