yeni doblo ve linealarda var galiba ama bizimkilere uyumlu yok diye duymuştum...
arkadaslar yol bılgısayarımda bır tek turkce yok tukce menu yuklete bılırmıyız kocaelıdekı beykara sordum olmaz dedıler fıat arabasında turkce menu yok bu nasıl ıs yaaa fıkrı olan varmı
yeni doblo ve linealarda var galiba ama bizimkilere uyumlu yok diye duymuştum...
Türkçe yuklesen cok bısey degısmıcekkı ..Zaten ısıne yarayanlar bellı hıc gerek yok bence hem ıngılızcemız gelısıyorr![]()
I ' m c a p u l i n g . . .
Puntolarda dil seçeneği olmadığını bilmiyordum.Bravo mu biraz daha sevdim...![]()
1.4,120hp,tjet,emotion,duolojik,skydome,teknopaket ,GRDEDEpaket,BEYAZ BRAVO
Tehlikeli olan sürat değil ,KONTROLSÜZLÜK tür.
evo da türkçe..
dogru fıat arabası turce olmaması normalbızde bravo alırız canım
abi gene söylüyorum bizimkilerde türkçe yok cahil ve kıt![]()
dogru dıyorsun
benim puntoda türkçe menü var...
benim punto da türkçe (Seri 2)
P U N T O F O R U M - forum.grandepuntotr.com
2009 G.P 1.3 Mutj Egzotik Kırmızı
2011 Evo S&S Euro 5 1.3 Mutj Evo Grisi Asist Kit+Safety Plus Kit
ilk seride yok seriv2 den itibaren türkçe menü var
ne ısınıze yarıyor turkce-ıngılızce olması ne farkeder..
Hadi Abisi .)
ne demek sımdı yanı ne ısınıze yarıyor turkce ıngılız ce bızım ana dılımız turkce bu aracta fıat bence cok sey fark eder sızı bılemem
Fiat türk markası değil ki, bazı arkadaşlar halen tofaşın etkisinde kalmış.
Türkiye'de satılan araçların menülerinin Türkçe olması şart olmalı bence...
mustafa abı hakıkaten kızmakta haklı degılmyız ya) fıat lar ıtalyadamı uretılıyor hatta el yapımı galıba
![]()
konuyu hortlatmak istedim bir anda içimden geldi valla
bende benzer bir soruyu soracaktım ama varmış buraya yazayım,
aracım 2011 model , türkçe menü opsiyoneldi, full kit alınca oluyordu. full kitli araçta yoktu ellerinde bende kitsiz aldım, madem full kit olana yükleniyor türkçe dil, neden ekstradan yükletemiyoruz ? biraz saçmalık var gibime geldi. ha benim için farketmez olmuş yada olmamış, sonuçta işimi görecek kadar biliyorum ama TÜRKİYE'DEYİZ BİZ, ingilizce kullanmak zorunda değilim diye düşünüyorum. yükleten var mı ? yada yüklenip yüklenemeyeceğini net olarak bilen ?
"Hayat, çatlak bardaktaki suya benzer, içsende tükenir, içmesende..." Neyzen TEVFİK
Grande Punto 1.4 / 77hp / S&S / E5 / Dualogic / 2011 - Beyaz
Tükrçe Menü şuan Full Kit alınırsa veriliyor diye biliyorum..
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri