Bu arabayi italya yapmiş tamam.
Ama türkiye piyasasina sokmuş buda tamam.
Türkiyeye piyasasina sokulan bir aracin neden menusu türkce değil her alan ingilizce bilmez ki cok saçma bi olay
Printable View
Bu arabayi italya yapmiş tamam.
Ama türkiye piyasasina sokmuş buda tamam.
Türkiyeye piyasasina sokulan bir aracin neden menusu türkce değil her alan ingilizce bilmez ki cok saçma bi olay
Benim 2006 GP'de de Türkçe menü yok. Düne kadar çok önemsememiş ve rahatsız olmamıştım. Ancak dün emaneten kullandığım 2005 Model Albea'nın (hem de sadece Albea 1.2, bomboş olanı yani) menüsünün Türkçe olması çok garip geldi. 2005'te Albea'da olabilirken 2006 GP'de yok. İlginç...
İthal diye koyulmamış ama Türkiye'de satılan bir aracın Türkçe menüye sahip olması gerektiğine katılıyorum.Benim araç kullanma kılavuzumda İngilizce
İngilizce olması beni rahatsız etmiyor.
Ancak ingilizce bilmeyenler için sorun oluşturabilir tabii. Ama Türkçe seçeneği olmayan birçok elektronik alet mevcut, böyle değerlendirmek gerekir diye düşünüyorum..
sonuçta binlerce liraya alınmış Türkiye'de fabrikası olan bir firmanın ürünü.Türkçe olması gerekirdi
Yanlış biliyorsunuz maalesef.O sadece satarken söylenen bir söz.Arabanızı teslim aldıktan sonra öğreniyorsunuz olmadığını ve hakkınızı ararsanız eğer ne önemi varki diyorlar.Ben bunun için extra para ödedim kardeşim diyorsunuz,maalesef yükleyemiyoruz diyorlar.Benim gibi işin peşini bırakmazsanız italyadan siparişini verip getiriyor ve beyni değiştiriyorlar.Fakat bu seferde fiata şikayet etmiş olduğunuz için bayi size küsüyor.:rolleyes: