Sahsen soylediginiz dyno sıkıntılarına sonuna kadar katılıyorum. Ve ekliyorum malsef Ankara'da düzgün ölçüm yapabilen bir dyno mevcut değil.. Bu yuzden bu ölçümleri istanbulda guvenirliginden emin oldugum yerin sonuclarını paylasıyorum. Hatta daha onceden de Murat'ın aracında bu ankara dynolarının sıkıntılarını yasamıstık daha sonrasında Murat' ı memnun edebilmek adına Muratın aracı istanbul'da tamamen orjinaline cevrildi ve dyno uzerinde ölçüm yapıldı. Komple eksoz ve intercoolerlı hali 155 hp ve 219nm cıktı. Dyno uzerinde Murat'ın aracına ozel olarak yeniden bir yazılım yapıldı ve aractan 180 hp guc ve 269nm güc alındı... Bunu ankaradaki bir dynoda da yapabilridik ama bir olctugu digerini tutmayan ve tamamen guvensiz buldugum bir dynonun sozuyle işlem yapmak abes olurdu..
Esasında bu soylediginiz oldukca yanlış.. Zira bu işin sencesi bencesi yok.. Yapılan ve buna neden olan işlemin ne oldugu biliniyor cunku." Smoke limiter map " adı verilen bu haritanın ayarıyla alakalı. ben yakıtı artırsam da bu haritada oynama yapmazsam sizin aracınız yine duman atmayacaktır. Ayrıyetten biz yaptıgımız işlem sornasında aracın yakıt miktarının cok fazla artırıldıgı soylenemez.. daha cok yakıt basıncı değişiyor ;)
yanlıs anlamayın, işin teknik kısmını bilmemeniz gayet dogal.. Bende sizi aydınlatmak amacıyla yazıyorum bunları zaten..