Cihan Nickli Üyeden Alıntı
Dostum senin aracın dizel buna hiç gerek yok. Anladığım kadarıyla illa ki bir şeyler yapmak istiyorsun ama yazılım işleminin pahalı geldiğini söylemişsin bir mesajında. Sana tek bir tavsiye sunacağım powerbox. Elimde var ve ucuza veriyorum İlanlarda da var istersen. Gerçekten kaliteli bir ürün. Testini bizzat kendimiz yaptık. corolla d4d ye Linea'nın fark atmasını sağladı. Sen düşün artık. Burada tanıtmayim doğru olmaz. Eğer ilgileniyorsan bana özel mesaj at görüşelim.
Eğer merak ettiysen yukarıdaki ürünün çalışmasından da şöyle bahsedim. Motora iletilen hava sıcaklığını ve miktarını değiştiriyor. Hava sürekli soğukmuş hissi yaratıyor ve motora fazla yakıt girmesini sağlıyor. 15hp abartı olmuş ama 5-7hp civarı belki getirisi olabilir.
Powerbox da aynı mantıkla çalışır fakat 18-25hp civarı gücü çok rahat alırsın. Tavsiyem box u kaçırmaman ve paraya kıyıp artık şu performans derdine bir çözüm bulman :)
Salih bey size de tavsiyem bu ürünlerle uğraşmak yerine direk Chip Tuning olayına yönelmeniz. Hem aracınıza zarar vermemiş olursunuz hem de uzun vadeli, sağlıklı, motoru kandırmadan, profesyonel bir şekilde alacağınız maximum gücü almış olursunuz. Sizin aracınıza Chip Tuning işlemi OBD soketinden yapılmıyor malesef. Nevşehirde yapan var mı bilmem ama, eğer düşünürseniz aracınızın beynini söküp göndermeniz gerekli. Aracınızın 2 gün yatması uygun olursa bu şekilde işlem gerçekleştirilebilir.
Ayrıca Genel Not: Programlanabilen her aracın beyni sökülerek programlanabilir. Yazılım işlemi uygulayanlar uzakta diye map yaptırmaktan mahrum kalan arkadaşlar bilmeleri için yazıyorum. Aracınızın beynini göndererek programlatabilirsiniz. Demokrasilerde çaresizlik yok.
Not: Mesajlar reklam amaçlı değil bilgilendirme amaçlıdır. Reklamlar İlanlar'da yapılmaktadır.