açık hava reklamcılarından (tabelacılardan) aracın renginde yapışkanlı folyo bulabilirsin
selam arkadaşlar modifiye araçlarda far kaşı çok hoşuma gitti. nasıl yaptırabilirim nerden alabilirim. birde arabanın rengi ile uyumlu olurmu yaptıran arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
açık hava reklamcılarından (tabelacılardan) aracın renginde yapışkanlı folyo bulabilirsin
----------CaptainCrax ------------
gün gelecek benimde puntom olacak
ben geçen hafta sanayide baktım benim arabanın renginde bulamadık açık ve koyusu var
bende bulacağımı hiç sanmıyorum... yağmur grisi...
grinin bir kaç tonu var ama bizim arabaların renginde zor gibi görünüyor bi yerde toptancısı varmış gidip oraya bakacam birde...
en kötü ihtimal içmekan dijital baskı yaptırtabilirsiniz tonu tutturmak için ama çok iyi baskı yapan bir makine olması gerekiyor.
yarın sanayide bi araştırma yapacam yine farları kibarlaştırmak hem farz hem sünnet oldu
sabah sanayideydim bir çok yere baktım ve folyonun toğtancısı varmış onuda buldum ama titanyum gri renginde folyo yok konyada bulma şansın hiç yok boşuna gezme zamanını ve yakıtını harcama dedi.
bir ihtimal istanbulda olabilirmiş bunuda bir başka toptancı söyledi ama senin bir parça folyo getirtemeyiz dedi 1 rulo getirtirim hepsini alırsan dedi 100 tane puntom olmadığı için kabul etmedim
yağmur grisine olacak renk var eser kardeşim ve yağmur grisi gp si olanların biraz daha şanslı
Konu ademtahir tarafından (31/07/2010 Saat 13:04 ) değiştirilmiştir. Sebep: bilgilendirme mesajı eklendi
merhaba arkadaşlar izmirde arzumtuning 3.sanayi sitesinde internetten bulabilirsiniz 50 tl ye yapıyor ben yaptırdım çok güzel oldu polyesretden yapıyorlar boyası dahil
Evet resim alabilirmiyiz...
bakalım kaşları beğenecekmisiniz
yukardaki resimde tam oturtamamıştı bu resim son hali
güzel olmuş kardeş
bende yaptırmak istiyorum ama folyo bulamadım bu renkte sen boyamı yaptırdın?
Gayet güzel olmuş.. Puntişimiz çok hırçın olmuş![]()
bu folyo değil polyesterden kalıbı var yapıyor zımpara ve boya bu hale geliyor yapıştırma basit kalıyor böyle orjinal güzel oluyor
bu işlemi araştırma yapıyım gp lerimizin her yerini seviyorum ama bu farlara biraz ayar oluyorum
böyle şeylere karşıyım hiç yakıştırmıyorum ama tercih ve zevk meselesi elinize sağlık
güle güle kullanın..izmirde nerede yaptırdınız acaba
Güle güle kullan...güzel olmuş... sanki alt kısmı kaputun bitiş yerine gelseydi daha güzel olurdu...
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri