emeği geçen herkezin eline sağlık gerçekten güzel iş çıkarmışınız.. darısı benim kırmızının başına....
Printable View
emeği geçen herkezin eline sağlık gerçekten güzel iş çıkarmışınız.. darısı benim kırmızının başına....
aaa.ayıp ettin valla levent :)
mehmet ile bnm işyerim arasındaki mesafe taş çatlasa 3km,
eh..böle olunca...cnm sıkıldığında orda oluyorum desem yeridir :cool:
yanii..ben sabit, çağrı müteharrik diyebiliriz :cool0000:
hşşş;););)
tek tek sekerekteeen,
bade süzerekteen,
çağrı sen bi gözünü kapatsana :P
bak, söz...hiç acımıycak :dribble0:
hehehehe :D:D:D Ne yapcan çocuğa bir gözünü kapasana diyor alem adamsın valla :D
Rica ederim çağrı her zaman ;)
Kazasız, belasız güzel bir bodykit. Keyifli sürüşler...
gerçekten çok güzel wallahi herkesin maşallah demesi lazım nazar deger yoksa.
10 üzerinden 15 verilir valla bu arabaya çağrı:)
Eksoz tercihini yanlarda kullanmışsın ve çok güzel olmuş maşallah
Çağrı maşallah, Red Scorpiondan sonra en güzel araç diyebilirim hepsi 10 numara olmuş, birde far karartma ve kaşda yapdınmı modifiyeyi tamamlarsın diyecem ama bunun sonu yokki :)
Çok güzel olmuş iyi günlerde kullan.Birde ön farların içini karartırsan 10 numara olur.
ewet gerçekten çok güzel olmuş güle güle kullan
bi de şunu da eklemeden geçemicem egzozlar çok tatlı oldu yaa, sesi çok güzel. abartı bi sesi yok, hafif ve tatlı bi sesi war. polislerin dikkatini bile çekmez :)[/quote]
cagrı senin arac dizel değilmi nasıl egzostan ses aldın :S valla zorla kopyalattrıcan bize arabanı :)
Eksoz son susturucuyu çıkarttığınızda 60 lık bir boru ile direk çıkış verdiğinizde hem çok hoş hemde rahatsız etmeyecek düzeyde bir ses alırsınız ,hem bu sayede turbo sesi dahada bir ön plana cıkıyor özllikle 2000 devirden sonra resmen kopuyor :)
hacım her zamanki destekcin olarak çok güzel olmuş. spoiler ile marşpiyel seçimini görmemiştim ama onlarda güzelmiş. biraz eleştiride yapıyım ön tamponu biraz daha aşağı uzatabilirmiş yapım aşamasında hiç farketmemiştim böle olacağını. neyse güle güle kullan :D
Manyak güzel olmuş çok şık bir araç haline dönmüş.
çağrı ne yaptın sen :) cok deli olmuş hasta oldum yaaa:) gule gule kuan kazasız belasız surusler cagri dikkat et :D
Çağrı öncelikle tebrik ederim. Çok bekledin çok sabrettin biliyorum ama değmiş. Benim kafadan bir adamsın :). Forumda böyle yeniliklere açık macera seven değişimi seven ve puntolarımızı modifiye eden arkadaşları ayrı bir seviyorum. Boşver ne bozacan kurcalican zihniyetinden uzak her şeyi güzellik için yapan arkadaşların hep yanındayım. Egzoz yanda mı ortada mı tartışmasına ben çok farklı bir fikir verecektim ama artık yaptırmışsın söylemeye gerek yok. Bu da gayet güzel olmuş. İnce bir spoiler değişik bir hava katmış. Kısa zamanda motor modifikasyonuna da beklerim :) Nedir bu 75 hp cilerin gazı bir anlasam. 75 hp de gizli sırlar var. İnsanı nasıl gaza getiriyor açıkça örneği. En deli modifiyeciler hep 75 ciler :)
Gelelim egzoz ses olayına. Femoli anlatmış bişeler doğrudur fakat eğer son susturucuyu iptal edip katalizörden itibaren dümdüz boru çekerseniz çöp kamyonu gibi bir ses alırsınız. Oraya bir orta susturucu eklemek en güzel sonucu verecektir. Dizelden ses almak mümkün değil diye bir şey yok. Gayet tabi ses alınabilir, fakat bunun için borunun yavaş yavaş inceltilmesi lazımdır ki bu zaman da modifiyeli bir araç için performanstan kayıp olacaktır.
Tekrar tebrik ederim. Güle güle kullan.
maşallah çok güzel olmuş araç güle güle kullanın altınızda eskisin :)
çağrıcım malum tatildn anca dondum,yavaş yavaş inceliyorum topicleri :)
araca guzel olmus demek az kalıyo bu durumda,gerçekten muhteşem bi araç olmuş,allah kaza bela vermesin kardeşim...
Sevgili mehmet şimşekcan rica etsem önce profilinizi düzeltseniz hani yaşınızı bilmeyip size yanlış hitap edebilirler.. Yaşınız bu arada 37 idi sanırsam :) Çünkü bu şekilde proflarını yanlış girenler hakkında yanlış düşünceler olabiliyor :)
Forumun en şık araçlarından birisi. Gerçekten izlemek keyifli :)
Bence güzel olmuş,ancak şu şekilde bir ihtirazi kayıt koyuyorum;eğer 3 kapılı olsaydı aracın güzel olmuş olurdu. 5 kapılı arabalara çok alakasız duruyor bence böyle sportif makyajlar. Yine de zevk senin. Ben modifiye yapacak olsam 3 kapılı spor modeli tercih ederdim ki normali de budur,bakıldığında siz hiç 4 kapılı bir pjo gti gördünüz mü örneğin... Bu arabaya biraz alakasız kaçmış bu hantal,iddialı tampon,nacizane şahsi fikrim tabii bu...
tek kapı arabalara çok yakıştığı doğru ama 5 kapılarıda bu kadar üzmeyelim :) civic 4 kapı sedanlar ve evo serileride bence çok çok iyiler ;) Bu aracın ön tamponu çok beğeniyorum.
arabanın arkasa süper ondan ötesi olamaz. ama sisler şart. :)
araba inanılmaz ya cokk begendim ama keske sis farı ayarlanabilse
Bu iş 3 kapı 5 kapı işi deil bence Cagrı arabayı hakkını vererek modifiye etti ve bence gayette baasarrılı oldu bence 3 kapı veya 5 kapı hikayesi deil ama tekrar belirtiyoruım keske bi sis farı ayarlayabilseydin
saolasn ogulcan.sis farı yakında inş..
Emeğinize sağlık.Bence de acil bir sis operasyonu gerekiyor.Hatta forum olarak toplanıp arabayı gece park halindeyken sisleyelim,jest olsun:)
çok hoş olmuş ama ön tamponu biraz daha canlandırsan güzel olurmuş sade kaçmış + biraz daha yere yakınlaştırsaydın..
siyah sporylerde ben attıım galıba bu fıkır akımını araba sahane olacak duruyo hayırlı olsun abı
Dostum zevkler ve renkler tartışılmaz derler ya bu da o misal... Senin zevkine göre olmuş araban ve bence önemli olan bu senin içine sinmesi içine bindiğin zaman kendine içine sinmiş bir şekilde benim arabam çok çekici demen önemli olan. Güle güle bin hatasaız kazasız bin dostum ;)
Ancak bu arada evo ve impreza gibi arabalar sedan olduğundan 4 kapı gidebiliyor ama hatchback araba modifiye olacaksa 3 kapı daha uygun bence,bu benim fikrim dediğim gibi. Sen kral gibi yapmışsın arabanı yakışır,kardeşime lol
uğraşınız heyacanınınz ve ortaya çıkan araçtan dolayı tebrik ediyorum. Bana ve diğer arkadaşlara da güzel ilham olduğunu düşünüyorum. Keyifli sürüşler.
Çağrı sis için sana mercekli ufak sislerden tavsiye edebilirim, hem az yer kaplar hemde istediğin yere uygulayabilirsin ;)
https://www.arabamaraba.com/content_...01B_resize.jpg
aracın cok hos olmus gercekten acayıp oturaklı duruyo inş trafiktede görürüm ayrıca senı face alıcam..
çağrı aracın maşallahı var gerçekten atılımda okuyorsun di mi sen okulda görüyorum çünkü senin aracı yanıyor vala :)
ya arkadaslar bu araba benım arabamın aynısı bc 5457 bende ankaradayım ama hıc gormedım
hakkaten ya arabalar tanışmış bi de biz tanışalım :)