Önce elimizde modifiyeli elm327 cihazı olması gerekiyor sonra bilgisayara alfaobd programını kuruyoruz geri kalan kısmını bu videoda göstermişler takıldığınız noktada yardımcı olurum https://youtu.be/WqX5RFNBups . Bilgi paylaştıkça çoğalır iyi günler
https://mega.nz/#!n88ExZRb!Xuhbbu6xI...uv79-P2g9XMQrw alfa obd programı budur arkadaşlar aktivasyon icin gerekli olanlarda içinde mevcut
Buda alfaobd programının kuruluş videosu https://youtu.be/K0WpZkgxKpA
Paylaşımınız için çok teşekkürler. Forumda bir diğer konuda spor mod aktifleştirme işlemini soran arkadaşlara çok yardımcı olacaktır. Bende Grande Punto olduğu için sanırım böyle bir özellik yoktur ancak paylaşmış olduğunuz program sayesinde Grande Punto'lara da ELM 327 cihazı ile bağlanıp birşeyler yapabiliyor muyuz acaba?
Çoğu özelliği acabilirsiniz imkanlar dahilinde
Kalkışta gaza daha az basıyorsun hocam %8/10 arası bir fark var
Bende Wifi elm327 var bağlantı yapmadı. Sürekli sarı adaptörü kullanın diyor. Wifi üzerinden bağlanamıyorum arabaya
Sarı kablo olmadan modifiyeli wifi obd2 ile oluyor mu , deneyen var mi
malesef olmuyor hocam manisa turgutluya yakın olan varsa yardımcı olurum
Hocam Çanakkale deyim. Sarı kablo yokta modifiye edilen obd2 ile olsa denerdim. Faydalı paylaşım olmuş, teşekkürler.
istanbul bağcılar da yapan bir yer varmış..sport modun artısı eksisi nedir ?
2011 EVO DYNAMIC 1.3 MULTIJET 75 HP (5K)
sahsen bi fark yokmus ilk yaptırdıgın zaman verdiğin paranın ve göstergedeki sport mod yazısı seni tatmin ediyor başka birşeye yaramıyor
görünen o ki yaptırmaya gerek yok.. ben aracımın kalkışlarda ki yavaşlığını bir nebze azaltır, seri hale getirir diye düşünmüştüm ama onu yapmıyorsa hiç gerek yok..kalkış performansı dışında, genel ivmelenmesinden falan yana bir derdim yok zaten..
2011 EVO DYNAMIC 1.3 MULTIJET 75 HP (5K)
hocam şırnaga tayinim çıktı Şırnak'tayım şuan maalesef
ustam bi telefonla haberleşsek nasıl yapıldıgını anlatsanız
Bir arkadaşa sport mode açacaktım, aynı durumla karşılaştım. Sanırım programla alakalı yoksa ecuscan da aynı durumda ike body computer a bağlanıyor.
Sanırım sport mode devri kapanıyor.
Sport mode devri bitmez Çoğu kişi faydasını gördü, görmeye de devam ediyor. Ama benim sorunum bilgisayar değiştirdikten sonra oldu. port tanımlamasını yapıyorum. yeni sarı adaptör sipariş ettim pin hatası veriyor.
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri