yok hakan sehır ıcınde 69 km hızla gıdıor dıye ceza yedı.beni az once polıs tehtıd ettı .) o eksoz ne dedı araba dızel ne egsozu dedım .) plakanı aldım dedı dur bakım hayırlısı .)
yok hakan sehır ıcınde 69 km hızla gıdıor dıye ceza yedı.beni az once polıs tehtıd ettı .) o eksoz ne dedı araba dızel ne egsozu dedım .) plakanı aldım dedı dur bakım hayırlısı .)
cuniyt aracın 10 numara olmus maspıyel çok yakışmış yawgule gule kullan kazasız belasız
Yaw kardeş ne adamsın wallahi senin arabayla aynı renk olduğu aklıma bile gelmedi o mesajı yazarken ayıp ediyon yaw![]()
![]()
Sonunda Adana'dan da güzel sade ve şık modifiye bir araba gördüm demek istedim zevkli olmuş yani..(spoiler hariç-) yoksa senin arabanın eline su dökemez böbreğeemm aşkolsun walla VİVA UNİQUE GP !!
![]()
![]()
Neyse konuyu dağıtmayalım Cüneyt kardeş ; kusura bakma walla Ankara^da senin arabanın 4 kapılısı bi kardeşi var yani gelen baskı ve tehditler sonucuonu 1 numaraya koyuyorum
hem spoileri daha güzel onun
![]()
ehueeuehue
alemsin valla bora...
spoiler'ını niye beğenmedin yaw,
gayette güzel.. hem daha iyi yere basar o spoiler ile,
değil mi cüneyt?
bu arada,
resimlerden birinde eski egsoz ucun var galiba?
Abi bu dtm tarzı spoilerler genelde sedan arabalara daha yakışıyor bence bizim arabalara biraz abartılı geliyor yüksek duruyor yani tabi bu benim şahsi düşüncemhem yere bassa nolur kardeş yaw sanki 220 km/s hız mı yapıcak bizim arabalar..benim bildiğim bu spoiler 120 den sonra etkisini gösterir..
Bende bir ara egzos değiştirmiştim (Murat bilir) ama walla kafa kulak bırakmadı söktüm yaw
Sanırım bu arabadaki daha kaliteli bişey..
basta real marka egsoz vardı. sonra dogru yolu bulduk pa pa pa sebring .) ayrıca nıe sankı 220 yapar dıorsunuz? belkı yapan vardır ? ? ? ? ? ? ? .))) bılemıcem artık kım .)
bu arada mavi olsunda 3 kapı olsun ,5 kapı olsun, kapısız bıle olur .) bence hepsı super .)![]()
bir gun oda olacak .) japonlara karsı cok hassasım o konuyu acmayın. adamlar yapıo cıdden ahmet ya.( kırmızıda yakıo hani .)
çok şık olmuş aracın mükemmel kazasız belasız ....
bize yol gosteren cok abilerimiz oldu. adanada sahın vardır birde diger arabalar.) 95 te dayımın sahınıyle basladı bu hastalık. tabi sahınler artık kalmadı. yalnız hastalık baki kaldı. puntoyuda digital sahın dıe aldım .Pp ( saka tabi ) ses kablolardan elektrık kablolarının nerden gectıgınden beyınde kablo renklerıne kadar ınceleme sansı buldum .) ''danısma'' oldum sonunda .) arkadaslar sorunla karsılastıklarında tel. acıp soruyo elımden geldıgınce yardımcı olmaya calısıyorz. her gecen gun yeni birsey ogrenıyoruz. yani paylasacak daha cok sey oluyor .) hadı bakalım puntolu gunler.) ( bu arada yaza bomba gıbı gırcek puntıcan bu ayın sonunda yaz kampına sokuyorum .) kondısyon tutsun bırascık .)
dostum çok iyi olmuş özellikle teypdeki ekrana bittim çokallah kaza bela vermesin...
yOkkk artIk) abİi maşaLLahhh içim gitti görunceee nası güzeL oLMuşş!!! süpersin aLLAh kaza beLA wermesın!
cünety kardaş aracın maşallah cok güzeş yanlız su spoiler hariç ama zevk meselesi tabi sana bişey danışmal istiyyorum su tanponu nasıl kestirdin egzoz yeri yaptırdın cok güzel durmuş ustanda güzel yapmış orjınal bir kesim
diğer bir konu ise su cameralı pak sensörü ne kadar maliyeti var
tsk abıcım begendıgıne sevındım. kesımı ztn egsozcu makına ıle kesıyor sekıllendırıyor. kameralı park sensorlerı pıyasada elıf tunınng ve benzerı sıtelerde mevcut. 300ytl cıvarı olması lazım. tabı ekranın varsa fıyat degısıyor. 130 ytl kamera sıstemlerı var. 85-100 ytl ıse park sensorlerı (bıp bıpler ) su an kampanytada war servıs bakım yaptırana park sensoru takıyor.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri