Hala duruyosa ben gelince alırım abi
Ne Mutlu Türküm Diyene!
tamam ozan sana ayırdım ok
bilmiyorum ama xenondan ziyade beyaz ampul takmayı dusunuyorum bana ne marka ampul onerısınız arkadaslar osram cool blue onerıler ıcerısınde sızın fıkırlerınızı alayım bıde far karartma kaca mal olur saygılar...
emeğine sağlık, süper bir çalışma olmuş
çok para be kardeşim
Arkadaşlar bu yayınladığınız parça fiyat listesi için teşekkürler ama bu parçalar haddinden fazla pahalı değilmi.. Ben sanayide yarı fiyatına bulabiliyorum hemde orjinal parçaları. Bu fiyatları görüpte hemen negatif bir şey uyandırmasın sizde biraz gezmeyle ve sıkı pazarlıkla ciddi indirim yapabiliyorsunuz.
verdiğim katalog adresinden parça kodları ile birlikte tekrar sorgulama yapın. Ben listeyi taa 2007'de yapmışım eminim fiyatlarda değişme olacaktır ( + ya da - )
hatta bazı aksesuarlar değişti
Ne Mutlu Türküm Diyene!
ben film çektirmeyi düşünüyorum ama böyle kıro işi değil çok hafif karalık yeter bana
orjinal kauçuk paspas aldım 35tl. listede 95 ve 65 tl gözüküyor
Dünyada bir tane dahi çocuk mutsuz olduğu sürece, büyük icatlar ve ilerlemeler yoktur. A.Einstein
17 jantlar pedal seti bendede var yanlız pedal seti ile ilgilii bir durum belirtiyim yan sanayi firmalarının çoğundan kaliteli daha önceki aracımda isotta vardı onun kalitesinde bunlarda yanlız ayakkabılar ıslak iken orjinal pedallardan daha kaygan oluyor bilginize bir kaç kez ayakkabıyada bağlı olarak değişir tabiki ama debriyajı kaçırdığım olmadı değil
ürün orijinal olmayabilir, neticede paspas takım 95 diye geçiyor ve 2007 yılında derlemişim listeyi ve şu an ise 100 TL olarak çıkıyor fiyat. 50901372 kodlu ürünün fiyatıdır o. Fiat 'ın politikaları gereği farklı ürünlerde satılabiliyor. Buna en güzel örnek bodykit aksesuarlarında görülebiliyor. 50901369 yan kirişler resimde görülüyor ancak Fiat 'ın sattığı ürünler onlar değil Aynı durum spoiler için de geçerli. Asıl 50901346 kodlu orijinal spoiler 420 TL civarıyken, serviste satılan ve sanırım (emin değilim) yerli üretim benzer dizayn spoiler 150 TL civarı
Umarım anlatabilmişimdir aradaki farkı
paylaşım çok güzel teşekkür ederim... ama fiyatlar inanılmaz bu nedir ya böyle,jantlar falan uçmuşşşşş
Bu parça kodunda'ki jant'ın güncel fiyatı nedir acaba serviste ''50901339'' drmy özellikle sana soruyorum dostum konuyu açan sensin malum bilgilendirirsen sevinirim yanlız şu anki fiyat olması lazım en güncel...
Normal Satış Fiyatı 1,750 TL'imiş ALmayı Düşünürsen Bişiler Yaparım Elimde Bir TK. Var Onu Elimden Çıkarmak İçin 1450 TL
selamlar
bravo için krom cam çıtaları varmı acaba bağaj kapagını da kapsayacak şekilde 5 kapılı aracım. 2008 model.
Dün yazmıştım ama bravo için tekrarlıyorum eğer bulunur ise lütfen bilgilendirin beni özelden.
Konu erdiyilmaz tarafından (14/11/2009 Saat 12:02 ) değiştirilmiştir. Sebep: Mesajlariniz birlestirilmistir.
arkadaşlar parktan geri çıkarken motosiklete çarptım ve acil grande punto sol arka sis lazım bide tampon uygun fiyata
ardesim _watchman_07@hotmail.com msn adresim kredi kartıyla işlem yapan ve uygun fiyatlı bir yedek parça satan varsa lütfen mail atsın ve tel yazsın ben arayım.
Konu erdiyilmaz tarafından (14/02/2010 Saat 20:36 ) değiştirilmiştir. Sebep: Kod
Selam, GP fun versiyonda gelen deri kaplı delikli desenli direksiyon simidinin fiyatını merak ediyorum ben de. Nereden öğrenebiliriz, bilgisi olna var mı acaba?
150 tl "art oto" yapıyor "deri kaplı delikli desenli direksiyon simidini yaptırdım" 1 sene önce çok iyi tavsiye ederim tum arkdaslara
Selam,
Dynamic'teki deri kaplı direksiyon simidi 800 lira civarındaydı 2009 Kasım'da, benim aracımdaki garantiden değiştirilirken servis görevlisi söylemişti. (airbag - tuşlar vs. dahil değil sadece deri kapılı direksiyon simidi) iyi uygulamayla orjinal simidi kaplatmak mantıklı...
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri