Arkadaşlar çok teşekkürler. Emek verip uğraşmışsınız. Ellerinize sağlık.
Bazı parçalarda orjinal olması çok farkettiriyor ama işçiliğin önemli olduğu ve hata olduğunda sık sık göze batacak parçalarda meselam park sensörü
emegıne saglık valla.en azından ufak tefek degısıklerın ne kadar mal olacagını gormus oldum.
Punto Forum | Bizi; Ege'de Komşuya, Kosova'da Sırplara, Kıbrıs'ta Rumlara Sorun...
dostum araştırman için teşekkürler
Ben orjinal aluminyum 15" jant arıyorum burda fiyat listesinde göremedim fiyatı hakkında bilgisi olan var mı?
Jantlar Haricinde Diğer Orjinal Aksesuarlar Biraz Yüksek Fiyatla Satiliyor Galiba :s
orjinal aksesuar kavramı bana çok saçma geliyor sırf fiat üretti diye orjinalmi oluyor. Sırf aksesuar işi yapan bir sürü firma var bu kadar parayı orjinaline verene kadar onlardan alırım daha iyi. örn isotta hks greddy blitz momo vsvs
tabi aslında dogru. sonucta egerkı fıat a o aksesuarları fason yapan bıyer var ıse o kısı hem fıata hemde pıyasaya aynı malı surebılır. ancak fıat sevısınde takılmıs ve sonradan arızalnmıs bozulmus bı parca ıcın servıste dıledıgın gıbı kendını savunabılırsın. buyuk fırma ısmını lekelemek ıstemez. sorunu mutlak halletmeye calısır. kulak arkası yapmaz. ama dıgerlerının oyle oldugunu sanmıyorum. adam bozulmus abı oyle yapmıcaktın boyle yapıcaktın der gecer
bahsettiğim firmalarda büyük firmalar
Tamam Ozaman Orhan
Sende Haklisin
egzos ucunu internetten alabilceğim bi site bilio musunuz
eliftuning'e bakabilirsin...ama daha mantıklı olarak,git bi sanayiye,ordaki aksesuarcılarda istemediğin kadar model var,ayrıca ucuna tutup bakabilirsinde nasıl durduguna...
elif tuninge baktımda bulamadım orda puntonun egzos ucunu başka bi egzos ucuda istemiorum orjinali yada orjinalinin yerlisini istiyorum onları beğeniorum
puntonun eksoz ucu diye birşey varda bizmi bilmiyoruz. Orjinal aksesuar adında satılan eksoz uçları var onlarıda bayilerdeki aksesuar standlarında bulabilirsin tabiki tuzlu bir fiyata
yeni logolar 5ytl ve 7.5 ytl ye ben aldım kaliteli duyrulur...
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
o t o b i y o g r a f i :
2006 Hyundai Getz 1.5CRDİ-90ps /
2006 Grande Punto Dynamic 1.3multijet-75ps /
2004 Alfa Romeo 147 Distinctive 120ps /
2008 Grande Punto 1.3multijet-90ps dualogic /
2010 Opel Astra Essentia cp 1.3 CDTi-113ps easytronic /
2004 Volkswagen Golf 5 1.6Midline-102ps triptonic /
2011 Peugeot 308 ComfortPack 1.6eHDİ-115psAuto6R /
2009 Peugeot 308 ComfortPack 1.6HDİ-112psAuto6R /
█▌█ █ ▌▌▌║│
direksiyondakiler havayastığı ile beraber presli gekliyor ama bunun için bir çalışma varmış ayrı olması için geçenlerde pert bir lineadan söktük yeni logo ama feleğimiz şaştı ne biçim pres 6 7 yerden çakmışlar isteyene yollarım para falan istemem kargoyu ödesin yeter eskiyi sökmeden üstüne güzel bir işçilikle takılabilir zaten eskiyi sökme şansınız milyonda sıfır
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri