Arkadaslar merhaba aracim gri renkte on cam haric 2numara oncamada yaptirmak istiyorum .1mi 2mi yaptirmam lazim .bu konudda yardimci olurmusunuz .bide oncamim catladi cizdirdim film cekilirken sikinti olurmu
On cama film cok yakisiyor
Ben de istiyorum ön cama ,güneşten etkilenmemek için ama gece görüşte sorun olabilir,bi de trafik cezası durumu var
Cogu aracta camlarda film var pek yazmiyolar benim arkadasta var 6aydir geziyo guzel gozukuyo
Ön cam tavsiye etmem gece kullanımı olumsuz etkiliyor diğer camlar güzeı oluyor
Benim aracımda 1 numara var ön cam da gece yol çok karanlık olunca görüş tabiki Düşüyor iyi yanı karşıdaki uzunları açsa bile gözleriniz çok etkilenmiyor bana kalırsa 0.50 veya 0.75 filmler var ondan yaptırın kesinlikle 2 numara yaptırmayın çok sıkıntı yaşarsınız trafikte ceza durumu şöyle 1 numara olunca gece polis görünce iç lambayı yakıp camları indiriyorum polis çevirmedi daha hiç gündüz de yan camları indirin şans meselesi biraz Yaşadığınız yerdeki çevirme olan yerleri biliyorsanız ona göre hareket edersiniz gece iç lambayı Yakınca film olduğu anlaşılmıyor
skoda yeti 1.4 tsı
Opel insignia 1.6 T
eski dizelci eski puntocu
Selamlae yeni konu açmaktamsa hortlatıyorum..
Ön cama film çektiren var mı.
Kaç numara olmalı
Yasak mı ser mi
Muayeneden gecer mi
??
ön cama film yasak arkadaşlar. çevirmede trafik isterse cezayı yapıstırır. muayenedende geçemezsiniz.
Geçen tamircime uğradım yanında çalışan kalfasında fiorino var çaça bişey. Ön cam kapkara filmli ya dedim nasıl oluyor. Abi dün girdim muayneye hiç bişi demediler dedi. Ama filmcide yasak dedi çek dersen çekerim dedi
En incesinden çektirsem ne olur ki
Ön cam yasak 1.cide ceza kesiyor 2.cide arabayı bağlıyor tecrübe ile sabit
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri