Jant almak daha mantıklı Kapaklar yeterince güzel görüntü vermiyor kanımca.
arkadaşlar merhaba. öncelerde jant alıcaktım ama şuanlık vazgeçtım. şimdi ise jant kapaklarına sardım şu kapak puntoya gider mi. aracım granit gri. yardımcı olun lütfen
ModaCar M-Cover 15 inç Jant Kapağı 4 lü Set 26a135 - Oto Aksesuar - Hepsiburada.com
...GP...
Jant almak daha mantıklı Kapaklar yeterince güzel görüntü vermiyor kanımca.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
dostum tavsiye etmem palio marka aracım varken bunlardan almıştım resimdeki gibi durmuyor aynı tencere kapağı gibi durmuştu emin ol punto nun kendi orjinal kapakları bundan çok daha şık ama şöyle birşey yapabilirsin punto nun orjinal kapaklarını sprey boya ile siyah yada koyu griye boyayabilirsin
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
Bu kapaklar (o marka yani) fotoğraflarda göründüğü gibi durmuyorlar. Orijinal kapaktan şaşmayın bence de. Tabii ki aluminyum alaşım jantın yerini tutmaz ama hiç yoktan iyidir orijinal kapak. Çıkmacılardan bulabilirsiniz.
puntoya orjinal jant kapa dışında hç birisi yakışmıyor
aracım GRANDA PUNTO
pilakam 34 :GP ....
stilomla kapaksız geziyorum.ya orjinal kapak yada alaşım jant c hiçbiri.
önceki senelerde bostancı sanayide orjinal çıkma (temiz) jant kapaklarını 50 TL ye almıştım.Diğer jant kapakları bu arabada iyi görünmüyor.
arkadaşlar hepinize teşekkürler. jant olayını ertelıyorm. yarın kısmetse farları karartcam. gebzede bı yer buldum 150tlye ayarlıyor içini açıp boyucak. resimleri paylaşıcam
...GP...
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri