Model pek puntoya yakışmaz gibi me geldi daha çok çok kollu jantlar yakışıyor, bir de 77 hp araca 17 jant yorar, tabi tercih sizin, bulma konusuna gelince bir yer de rastlmazsanız bulmak zor ben de bulamamıştım istediğim modeli özel getirtmiştim...
Arkadaşlar merhaba;
Grande punto 1.4 fire fun marka aracıma 17" jant lastik alacağım beğendiğim bir model var vossen cv3 marka.Yalnız bu jant genellikle 5 bijon olarak satılmakta çok araştırdım ancak 4 bijonlu satana denk gelmedim ankarada.
Sport rim VOSSEN CV3 design 16x8jj 4x100 ET28 Silver (Selangor, end time 10/4/2014 4:15:00 PM MYT) bu linkte 4 bijonlusu var.Ankara bildiğiniz yer yönlendirebileceğiniz yer var ise yardımlarınızı acil olarak bekliyorum.Saygılarımla..
Model pek puntoya yakışmaz gibi me geldi daha çok çok kollu jantlar yakışıyor, bir de 77 hp araca 17 jant yorar, tabi tercih sizin, bulma konusuna gelince bir yer de rastlmazsanız bulmak zor ben de bulamamıştım istediğim modeli özel getirtmiştim...
Evet Mehmet abi biraz yoracaktır,ama jant çok hoşuma gidiyor,en azından gördüğüm araçlarda çok hoş duruyor.Satıcının biriyle görüştüm önümüzdeki hafta getireceğini söyledi şaşmaz da.Ama yinede sizden bilgi almak istedim.
1000 miglia jant tavsiye ederim.köylüm size yardımcı olsun.05322356966
Ankarada yeri nerede İhsan abi,bana yakınsa yanınada gidebilirim.
Bu model sizin gördüğünüz araçlara yakışmış olabilir ama puntoya gideceğini hiç sanmıyorum. Tabi ki tercih sizin. Ben nacizane görüşümü belirttim amaç daha güzel puntolar
Aracın orjınallerini alman mümkün olmuyor mu?17 Jantları .
17 cok yorar 16 candir hahahahaha
Keyifli ve Kazasız Sürüşler Dilerim " Sato Topal "
Türkiye Cumhuriyeti Şeyhler Dervişler Müritler Meczuplar Ülkesi Olamaz! M.K.Atatürk
Sıkıntı Yok , Jack Daniels Var
Görüşleriniz için teşekkür ederim,eğer önerebileceğiniz bir jant modeli varsa link atarsanız sevinirim.
Evet yıldız janta daha önce gitmiştim,ama yeni modeller yoktu ozaman için,bu aralar bidaha gitmem gerekiyor o zaman,bilgi için teşekkürler.
Kardeşim wossen jantı ben 2 ay bekledim 4 bijonu çıkar die yok yani üretimi Yoook bende cumartesi taktırdım bi takım 215/40/17 onnumara oldu
Gönlüme yakin olmayani , aklim sürgüne gönderiyor=)
Forumdaki tüm yazışmalardan üyelerin kendisi sorumludur. Çıkabilecek herhangi bir hukuki durumda, forum yönetimi yetkili merciilerin talepleri doğrultusunda, ilgili üye/üyelerin tüm erişim bilgilerini/kayıtlarını vermekle yükümlüdür. Yeni üye olanlar, maillerine gönderilen onay maillerini onayladıktan sonra, admin onayıyla üye olabilmektedirler. O nedenle üye olurken profil bilgilerinin özenli, doğru ve eksiksiz şekilde girilmesi son derece önemlidir. Üyeler; forumda geçirdikleri zaman zarfında forum kurallarına uymak zorundadırlar. Kurallara aykırı davrandığı tespit edilen üyeler hakkında haber vermeksizin işlem yapma hakkı forum yönetimine aittir. Forum kurallarını okumak için tıklayınız. Unutmayınız; bu ortamdaki özgürlüğünüz, başkalarının özgürlüğüyle sınırlıdır.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri