Arkadaşlar merhaba 2007 model grande puntom var park ampullerini değiştirmek istiyorum netten alacağım için kod gerekiyor t10 yazan var t20 yazan var nedir doğrusu acaba bilen bir arkadaş cevaplayabilir mi?
Arkadaşlar merhaba 2007 model grande puntom var park ampullerini değiştirmek istiyorum netten alacağım için kod gerekiyor t10 yazan var t20 yazan var nedir doğrusu acaba bilen bir arkadaş cevaplayabilir mi?
Almanız gereken ampül T10 dur. T20 ler T10 un büyük halidir onlarda dipsiz olarak geçer ama stoplarda gündüz farlarında vs kullanılır. Yani parklar T10. Ama eğer Led T10 düşünüyorsanız arıza ışığı yakıyor bilginiz olsun. Direnç koyarak arıza ışığına çözüm bulunabiliyormuş ama benim bilgim yok.
Fiat Punto 1.3 Multijet Easy 2012 Karbeyazı
Çok teşekkür ederim eğer bilgisi olan bir arkadaş varsa tavsiye edip link atabilir mi arıza ışığı yakmayan led park lambalarından?
Arıza yakmayan yok gibi. Ya taş direnç kullanacaksınız ya da parklardan paralel duy çekip onlara normal park ampülü bağlayıp ampülleri siyaha boyayıp kaput içine saklayacaksınız. Asıl boş olan duy yerlerine de ledli park ampüllerini takacaksınız.
Hepsinden daha iyi bir fikir istersen eğer normal parkları tamamen iptal et. Sinyalleri çiftli duy ve ampül ile parklara bağlat. Daha tatlı bir görünüm oluyor.
Hükümetini ayakta tutmak için dini kullanmaya gerek duyanlar zayıf yöneticilerdir, adeta halkı bir kapana kıstırırlar. M.Kemal ATATÜRK.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri