Fiat Punto | Grande Punto | Punto Evo | Bravo | Fiat Türkiye Forumu | 2006 - 2015 ® üyesi yaptım ve kışlık lastiklerinden kurtardım .. ;D
Printable View
Fiat Punto | Grande Punto | Punto Evo | Bravo | Fiat Türkiye Forumu | 2006 - 2015 ® üyesi yaptım ve kışlık lastiklerinden kurtardım .. ;D
Merhabalar öncelikle bir sorunum var sizin tavsiyelerimize ihtiyacım var... Ilk olarak cam tavanın şapkasında yani ön kısmında ağarma var güneşten dolayı çok kötü görünüyor bu kısmı parlak folyoylamı kapatsam yoksa sprey boya ilemi boyarsam daha iyi olur. Diğer husus aracın içinde turuncu renk olmasından yine güneşten boyası akmış buraya ne yapmalıyım şimdiden teşekkürler...
Pandizot için klips aldım :D
Bende 1-2 hafta önce 4 tane semperit marka 175/65 r15 lastik aldım şuan için memnunum.
nihayet aradığım araç içi telefon tutucuyu buldum. şehir içi ve uzun yolda denedim, kesinlikle aradığım buydu. ne sallanma, ne düşme hiçbirisini yapmıyor. daha önce ön cama sabitlenen vantuzlulardan ve kaydırmaz pedlerden kullandım hiçbirisinden memnun kalmadım. ama bu ürün gerçekten harika. resmi ekte payalştım.::)
bi mesajda bana atarmısınız geçenlerde 39 liraya netten aldım elinde kaldı resmen sağlam bişi bulamıyorum/güvenemiyorum
Fotoğraftaki tutucudan ben de almıştım aliexpresten,4-5 dolar bişeydi.hala kullanıyorum.
Yalnız havalandırma ızgaralarını kırabilir,sök-tak yaparken fazla yüklenmemek lazım,yoksa büyük kaçar.
Geçtiğimiz hafta bodruma tatile giderken Nazilli'ye Ali hocama uğrayıp cc yi en sonunda taktırdım :)
Ve döndükten sonra da direksiyonumun mavi olan logosunu kırmızı ile değiştirdim :)
cam filmi, xenon sis ve far, amerikan park, silecekler, paspaslar.... vs vs en güzeli shell den depoyu fulledim :D
Cumartesi günü aracım için iç ayak aydınlatması yaptırdım ve de çok güzel oldu. Tavan lambasından çektirdim ve harika oldu.. :)
https://images.-cdn.com/15/08/25/efa...60d9cd9c9b.jpghttps://images.-cdn.com/15/08/25/fdb...ad13d82ca2.jpg
Kolçak taktım. Güzel durdu rahat da.
Merhaba arkadaşlar. Puntomun jantlarını değiştirdim. Yorumlarınızı bekliyorum ; )
Giulimle 1,100 km lik ıstanbul-bursa-izmir karşıyaka-dikili ve dönüşte de dikili-cunda-bursa-istanbul yolculuğumuzu sorunsuz tamamladık.
cam filmimi yaptım sonunda çok ugraştım fotolatı atarım daha sonra
Hayatımda ilk defa pasta cila yaptırdım salı günü akşam resmen puntoma aşık oldum :) rengi siyah olunca gerçekten kendini belli etti.. Ustanın eline sağlık :)
Hafta sonu APP plaka ve far ampullerinin Philips Diamond Visioin Ultra Beyaz la değişimi.