Cevap: Punto İçin Ne Yaptın
Alıntı:
Ezeldenberi Nickli Üyeden Alıntı
İbrahim bey, H4 led marka, fiat, aydınlatma farkını ve montajı hakkında daha detaylı bilgi verebilirmisiniz, teşekkürler.
Led ampul eğer kaliteliyse aydınlatması gerçekten mükemmel oluyor. Powerled chip olanlar zamanla sararma yapıyor ama COBchip ledlerde sorun yok. Led ampul bizim merceksiz farlarda tıpkı helojen ampul gibi çalışıyor. yani duvara karşı farları açınca aydınlatma tek çizgi halinde yansıyor. Merceksiz Xenon gibi kesinlikle göz almıyor. Montajı yaparken biraz zorlandım ama ilk defa olduğu için. Zor olan kısım eski ampulleri sökmekti. Takması kolay.
Zaten bizim H4 lerin montajının ne kadar zor olduğunu geçen aylarda kendim yaptığım için çok iyi biliyorum.
Peki bu led H4ler normal H4 lerden daha fazla ısınma yapıyor mu? Çünkü bazıları soğutuculu olarak piyasada. Sonra far içine zarar vermesin.
Alıntı:
Aracın ruhsatın da araç rengini yazmış olmaları gerekiyor, belki oradan öğrenebilirsiniz:)
[emoji3] sadece "gri" yazıyor.
Sent my iPhone using
Alıntı:
Zaten bizim H4 lerin montajının ne kadar zor olduğunu geçen aylarda kendim yaptığım için çok iyi biliyorum.
Peki bu led H4ler normal H4 lerden daha fazla ısınma yapıyor mu? Çünkü bazıları soğutuculu olarak piyasada. Sonra far içine zarar vermesin.
Zafer bey; ampullerin kendisi çok az ısınıyor ama içindeki akım sınırlayıcı devreler yüksek akımlarda sınırlama yaptığı için aşırı ısınıyor. Sonuç olarak farlara ısıdan dolayı bir zararını görmedim. test etmek için yaz sıcağında gündüz açık kullandım ama ne aşırı ısınma ne de buğu gibi bir sorun yok şimdilik. önlem amaçlı bir micro fan var alüminyum soğutucuyu soğutuyor.
Direksiyon için abarth logo stickerı almıştım uygulama sonrası pek içime sinmedi. Kenarlarda açık kaldığı için kırmızı çizgiler göründü. Herkeste böyle mi resim paylasabilir misiniz?
https://uploads.-cdn.com/20160730/c4...e3052e6aeb.jpg
Julia 'ya makyaj pasta cilası yapıldı mı ?
@ibrahimaydin led ampülün markası modeli fiyatı nedir acaba
dışarısı 40 derece...sokaktaki tek gölge ağacı kaptım gölgeye park ettim.araç siyah bu arada,güneşte kalırsa içi 60 dereceye kadar ısınıyor.
Toplam 5 Eklenti bulunuyor.
Alıntı:
fencolic Nickli Üyeden Alıntı
Evet, bende de böyle duruyor. Bir tek direksiyonunkini tam ölçüde kesememişler.
kemalotodan aldim ben. resmi whatsaptan yolladım bu sekilde duruyor hata mi var diye sordum. Hata yok ele takilmasin diye milimetrik olarak küçülttük diye cevap aldım. Bu sekilde gözüme hoş gelmedigi icin söktüm kullanmıyorum.
Alıntı:
fencolic Nickli Üyeden Alıntı
kemalotodan aldim ben. resmi whatsaptan yolladım bu sekilde duruyor hata mi var diye sordum. Hata yok ele takilmasin diye milimetrik olarak küçülttük diye cevap aldım. Bu sekilde gözüme hoş gelmedigi icin söktüm kullanmıyorum.
Benim gözüme o denli batmıyor. Sadece sağdan bir tırnaklık açık var.
Bu arada bugün Punto'ma, Efe Polyester'den Fatih bey'in uğraşı sonucu nihayet spoiler'ime kavuştum. Stickerımızı da yapıştırdım. Aksesuarcıda da gözüme çarpan shark anteni de arabama monte ettirdim.
https://i.hizliresim.com/0DPXoZ.jpg
Toplam 1 Eklenti bulunuyor.
Bagaj,arka camlar 2 numara ön camlar 1 numara cam filmi yapıldı
stoplar transparan folyo ile hafif karartıldı
Shark anten cuk oturtuldu
App plaka devrede
Eklenti 33772
Bugün 86.750 km.de yağ ve filtreler değişti. 60.000 km'deyken sıfır taktığım lastikleri ön arka yaptırmak için lastikçiye gittim. Ölçüm yaptı önler ve arkalar 8 milim diş derinliğine sahip. Lastikçi lastiklerin 27000 km. yaptığına inanamadı. Ön arka değişime gerek yok, 15-20.000 sonra gelirsin bakarız dedi. Bu şekil kullanmaya devam edersen 90.000'i görürsün bu lastiklerle dedi mutlu oldum :)
Alıntı:
onuralyaz Nickli Üyeden Alıntı
Bagaj,arka camlar 2 numara ön camlar 1 numara cam filmi yapıldı
stoplar transparan folyo ile hafif karartıldı
Shark anten cuk oturtuldu
App plaka devrede
Eklenti 33772
Elinize sağlık aracınız çok güzel görünüyor. Ancak!!! Jantlarda ki kırmızı arma ile bagajda ki maviş logo olmayık:)
Hemencecik Fiat gırmızı logo takılması lagzım.
Bu arada jantlarda yakışmış.
Alıntı:
feyzullah Nickli Üyeden Alıntı
Bugün 86.750 km.de yağ ve filtreler değişti. 60.000 km'deyken sıfır taktığım lastikleri ön arka yaptırmak için lastikçiye gittim. Ölçüm yaptı önler ve arkalar 8 milim diş derinliğine sahip. Lastikçi lastiklerin 27000 km. yaptığına inanamadı. Ön arka değişime gerek yok, 15-20.000 sonra gelirsin bakarız dedi. Bu şekil kullanmaya devam edersen 90.000'i görürsün bu lastiklerle dedi mutlu oldum :)
Feyzullah bey, kullandığınız lastiğin markasını Google amcadan öğrendik, hatta formda lastik önerisi hakkında konu açmışsınız ve sonunda ne aldığınızı paylaşmamışsınız!!!!
"Semperit 175/65 R15 84T Comfort-Life2 Continental Üretimidir " dur.
Alıntı:
Feyzullah bey, kullandığınız lastiğin markasını Google amcadan öğrendik, hatta formda lastik önerisi hakkında konu açmışsınız ve sonunda ne aldığınızı paylaşmamışsınız!!!!
"Semperit 175/65 R15 84T Comfort-Life2 Continental Üretimidir " dur.
Zafer bey paylaşmayarak ihmalkarlık yapmışım. Semperit marka lastik aldım son derece memnunum. Yaz ve kış aynı lastikleri kullanıyorum sorun yaşamadım. 90.000'i bırakalım 60-70.000 bile görsem benim için çok iyi rakam. Bir michelin veya continentalin hemen hemen yarı parasına almıştım bu lastikleri. Sözüne itibar ettiğim bir lastikçi dostum tavsiye etmişti sanayide. Ayrıca konulara vukufiyetiniz ve dikkatiniz son derece şaşırtıcı zafer bey :) Anladığım kadarıyla forumu çok sıkı takip ediyorsunuz tebrikler.