Merhaba arkadaşlar. Puntomun jantlarını değiştirdim. Yorumlarınızı bekliyorum ; )
Merhaba arkadaşlar. Puntomun jantlarını değiştirdim. Yorumlarınızı bekliyorum ; )
Giulimle 1,100 km lik ıstanbul-bursa-izmir karşıyaka-dikili ve dönüşte de dikili-cunda-bursa-istanbul yolculuğumuzu sorunsuz tamamladık.
senza cuore saremmo solo macchine
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
cam filmimi yaptım sonunda çok ugraştım fotolatı atarım daha sonra
ѕαdece cαмιαr değιι; нαyαтıм ғιιм
Hayatımda ilk defa pasta cila yaptırdım salı günü akşam resmen puntoma aşık oldumrengi siyah olunca gerçekten kendini belli etti.. Ustanın eline sağlık
![]()
Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır...
1 3 5
╚╬╬╣
2 4 R
Hafta sonu APP plaka ve far ampullerinin Philips Diamond Visioin Ultra Beyaz la değişimi.
torpido için sonax ın bakım ve temizleme sütüyle oto şampuanı alıp uyguladım sonuç güzel haftasonuda bagajı düzenlicem inş.
G.Punto 2008 1,3 m.jet dynamic
Bugün değil de bu ay içinde multimedya teyp, chip ve ön parkları beyaz yaptım![]()
Ben de bu gün kizimi yikadim
Discovery cihazımdan gönderildi
Bıcı bıcı yaptık
Sent my iPhone using
Owning an Alfa Romeo? is like having a supermodel as a girlfriend. Yes, she is a bit stupid. Yes, she is expensive but it! She is so damn HOT!
Pirelli Sottozero3 225/40 R18 kışlık lastikler takıldı.
Sent my iPhone using
Arkadaşlar aranıza yeni katıldım öncelikle herkese selamlar. İlk yazımı da buraya yazayım dedim Puntom için dün 2 numara film çektirdim ,bugünde Sonax şampuan alıp bir güzel yıkadım şansa yağmur başlayınca (neyseki dış yıkamayı bitirmiştim ) içini süpüremeden garaja çektim![]()
Önlere 1 arkalara 2 numara film çektim + koltuklara kılıf indirdim yakında spoiler takıcam hayırlısı![]()
Maşallah
Sent my iPhone using
Anahtar kabı tuş paneli değiştirildi.
Sent my iPhone using
Mafra Antibakteriyel Araç Klima Dezenfektanı (Odorbact) Fiyatı
Bununla havalandırma sistemini temizledim. Hem havalandırmanın hem de aracın içinin havası değişti. Arabaya binince eski araba gibi kokuyordu içi. Şimdi sıfır araç gibi kokuyor![]()
Merhaba Birkancım. Kullanımı şu şekilde; Araç çalışır vaziyette, Fan hızı sonda, iç sirkülasyon açık, kompresör devrede, bütün hava çıkışları açık, camlar kapılar kapalı. Tüpün üstünde mandalı var. basınca hava çıkıyor içinden. Mandala basıp yolcu ayak tarafında iç sirkülasyonun hava aldığı yere yakın bir şekilde tüpü yere koyuyorsun. 10 dk bu şekilde araç içinde borularda gaz dönüyor sürekli. 10 dk sonra aynı şekilde kapıları açıp havalandırmak yeterli. Ve mutlu sonTabi polen filtresinin yeni olması lazım. Polen filtresini söküp filtresiz vaziyette kapağını kapatarak yapmak lazım aslında ama ben uğraşamadım. Saygılar.
╔═════╗ ╔╗
║╔════╝ ║║
║╚════╗ ║║
║╔═══╗║ ║║
║╚═══╝║ ║║
╚═════╝ ╚╝
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri