sürtme yapıp yapmaması jantın offseti ve ET siyle alakalı olan birşey buna bağlı olarakta spor yayda 215 sürtme yapıyor ama 205 sürtme yapmaz
10 gün önce 2006 multijet active punto aldım..üzerinde bana göre orjinal ebat lastiklerine takılmış saçma bir jant bulunmakta..hayalin punto alıp 17" jant koymaktı..puntoyu aldık şimdi jant zamanı..forumlarda okuduğum kadarıyla 205/40/17 veya 205/45/17 lastiklerle kullanmak gerekiyor..benim ilk tercihim 45 yanaktan yana,yanak kalınlığı az olsun istemiyorum..sorularım şunlar olacak
1) 205/45/17 lastik kalabalık binildiğinde vaya yük varken sürtme yapıyor mu ?
2) orjinal yaylarıyla sanırım arabam leylek gibi duracaktır,çok farklı arabalara bindim fkt yayla hiç ilgilenmemiştim..bu yüzden sizlerden fikir bekliyorum,,arabanın çok fazla yere yapışmasını istemiyorum,,çokda konforsuz bi sürüş olsunda istemiyorum...sizce hangi marka yay ve kaçlık almalıyım bu konularda sıkıntı yaşamamak için ?? birde forumlarda benzinli-dizel yayları gibi söylemler var bu konuda da beni aydınlatırsanız sevinirim...
sürtme yapıp yapmaması jantın offseti ve ET siyle alakalı olan birşey buna bağlı olarakta spor yayda 215 sürtme yapıyor ama 205 sürtme yapmaz
t jet jantı düşünüyorum ?
t-jet jantı orjinal ekipman olduğu için sürtme yapmıyor coiloverla kullandım ön tarafı 11 cm arkayı 9 cm bastım tam sağ tam sol haricinde sürtmüyordu
bilgi için tşkler,,hangi marka yay ve kaçlık almamı önerirsiniz ? dediğim gibi çok yere yapışsın istemiyorum ...
arkadaşlar merhabalar yeni üye oldum site nasıl kullanılır henüz çözemedim. O yüzden buraya yazıcam umarım yanlış birşey yapmıyorumdur. Bu gp lere takılan kalın sık kollu jantlar var beyaz olanından bursada nerede bulabilirim? ve fiyatı nedir bilgisi olan varmı ?
eğer ailenle biniceksen 5cm tavsiye etmem destekliycek amortisör olmayınca eziyete dönüşüyor bana göre 3.5 cm hr tadında olucaktır
arkadaşlar ben orjinal 15 jant kullanıyorum ve yaklaşık 8 ay önce eibach sportline(5cm) taktırdım aracıma..leylek olmaktan kurtuldu araç istedıgım düzeyde şuan ve çok memnunum konforda kaybım yok denecek kadar az tavsiye ederim.
# Fiat Türkiye Kullanıcı Forumları Network # |
Yer imleri